Κάλεσμα προς τους χειροτέχνες για το Summer Art Yet Fun Market

«Royal Theater» - Παλιό Πτωχοκομείο

Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017

Ένα καλοκαιρινό Art Yet Fun Market με είδη χειροτεχνίας και οικοτεχνίας προγραμματίζεται να γίνει στο Royal – παλαιό Πτωχοκομείο στην Ακτή Δυμαίων στην Πάτρα το σαββατοκύριακο 10 και 11 Ιουνίου 2017.

Η Art Yet Fun μετά την μεγάλη ανταπόκριση από τους χειροτέχνες και το κοινό που γνώρισε η οργάνωση της ανοιξιάτικης γιορτής χειροτεχνών στην Αγορά Αργύρη τον περασμένο Μάρτιο, έρχεται τώρα να αποδείξει ότι αγαπά και το καλοκαίρι, μεταφέροντας την γιορτή εκτός κέντρου της Πάτρας και σε ανοικτό χώρο, για πρώτη φορά!

Πιο συγκεκριμένα το Summer Art Yet Fun Market διοργανώνεται το Σάββατο και την Κυριακή, 10 και 11 Ιουνίου, από τις 11 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, στον υπαίθριο χώρο του Royal Theater, στο Παλαιό Πτωχοκομείο της Ακτής Δυμαίων καταλαμβάνοντας έναν μεγάλο χώρο που ξεκινά από τη δεξιά πλευρά του κεντρικού κτιρίου φθάνοντας στην πίσω αυλή, γύρω από το εκκλησάκι και τον μεγάλο πλάτανο, καλύπτοντας ένα μεγάλο χώρο, σαν γειτονιά, όπως τονίζεται στο σχετικό δελτίο Τύπου.

Η πρόσκληση αφορά, και πάλι, χειροτέχνες και οικοτέχνες από την Πάτρα, όλη την Δυτική Ελλάδα, την Πελοπόννησο αλλά και την Αθήνα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν email στο [email protected] περιλαμβάνοντας μέσα τα στοιχεία σας (όνομα, τηλέφωνο, αντικείμενο που θέλουν να συμμετάσχουν), διευκρινίζοντας αν είναι ιδιώτες ή επαγγελματίες και το πιο σημαντικό, δείγμα της δουλειάς σας μέσα από fb page, web site ή κατατοπιστικές φωτό. Δηλώσεις συμμετοχής έως και τις 21 Μαίου 2017.

Η ποιότητα και το μεράκι στη κατασκευή των χειροτεχνημάτων, η ιδιαιτερότητα, ο επαγγελματισμός αλλά και αγάπη ως προς το αντικείμενο, όλα προσμετρούνται ώστε οι συμμετοχές να συνθέτουν ένα εξαιρετικό σύνολο που θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Στον χώρο του Royal Theater λειτουργεί καφετέρια, BBQ και παιδότοπος.

Τέλος στη διοργάνωση του Summer Art Yet Fun Market εκτός από τις εκπλήξεις και τα δώρα που προσφέρονται στο κοινό, θα παίξουν σημαντικό ρόλο και οι παράλληλες εκδηλώσεις για το παιδί και τους ενήλικες, οι οποίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

*Η Art Yet Fun αναφέρει ότι θέλοντας να διατηρήσει σε πολύ υψηλό βαθμό την αρτιότητα της διοργάνωσης, διάλεξε έναν χώρο που έχει όλες τις δυνατότητες να φιλοξενήσει ένα τέτοιο event, με το κατάλληλο προσωπικό υποστήριξης και φύλαξης, τεράστιο πάρκινγκ, στάση λεωφορείου ακριβώς απέξω τις εγκαταστάσεις (Νο 5) αλλά και με αμέριστη κατανόηση του οράματος της Art Yet Fun περί της κοινότητας των Χειροτεχνών και των Οικοτεχνών.