Μαρινέλλα, Βιτάλη και Γλυκερία live

Γήπεδο Παναχαϊκής

Δευτέρα, 3 Ιουλίου 2017

Ως γνωστόν, το φετινό καλοκαίρι θα περιοδεύσουν παρέα τρεις μεγάλες κυρίες της ελληνικής μουσικής σκηνής και πραγματικά η από κοινού παρουσία τους στη σκηνή αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Ο λόγος την Μαρινέλλα, την Ελένη Βιτάλη και την Γλυκερία, οι οποίες και ονόμασαν το πρόγραμμα τους πολύ απλά, «Γυναικεία Υπόθεση».

Ήδη έχουν ανακοινωθεί έξι από τις συναυλίες που έχουν προγραμματίσει να κάνουν και ανάμεσα τους συγκαταλέγεται και η Πάτρα στις 3 Ιουλίου, στο γήπεδο της Παναχαϊκής, στην Αγυιά.

Τρεις λοιπόν από τις σπουδαιότερες ερμηνεύτριες της ελληνικής μουσικής, η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία, ενώνουν το μοναδικό ταλέντο τους φέρνοντας αυτό το καλοκαίρι κοντά στο κοινό, τις διαχρονικές ερμηνείες ανεπανάληπτων επιτυχιών τους.

Η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία, κάθε μια χωριστά αλλά και οι τρεις μαζί, κάνουν το τραγούδι «Γυναικεία Υπόθεση», έχοντας σκοπό να μαγέψουν το κοινό τους που θα έχει την ευκαιρία, να τις απολαύσει σε τραγούδια τους που άντεξαν στο χρόνο, που ακούγονται από όλες τις γενιές και αποτελούν τις χρυσές σελίδες του ελληνικού τραγουδιού, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

Η πρώτη τους μουσική συνάντηση θα γίνει στην Αθήνα, στις 21 Ιουνίου στο Κατράκειο στη Νίκαια και αμέσως μετά, θα ακολουθήσουν συναυλίες σε όλη την Ελλάδα.

Δίπλα τους θα έχουν 13 σπουδαίους μουσικούς.

Το πρόγραμμα επιμελούνται ο Στέλιος Φωτιάδης και ο Δημήτρης Μαργιολάς.

Μετά το Κατράκειο, όπως είδαμε στο ticketservices.gr, θα ακολουθήσει η Πάτρα και το Γήπεδο της Παναχαϊκής τη Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017, με ώρα έναρξης: 21.00, η Θεσσαλονίκη και το Θέατρο Γης την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017, στις 21.30, το Ηράκλειο και το Παγκρήτιο Στάδιο τη Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017 με ώρα έναρξης: 21.30 και το Θέατρο Φλόκα στην Αρχαία Ολυμπία, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας την Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017 στις 21.00 αλλά και το Δίον στην Κατερίνη, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ολύμπου, την Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017.

Τιμή εισιτηρίου: 15€.

Προπώληση εισιτηρίων

TICKET SERVICES

Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου

Τηλεφωνικά: 210 7234567.

Online: www.ticketservices.gr.