Το πρόγραμμα προβολών στο σινέ Κάστρο

Σινέ Κάστρο Ρίο

Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2017

Όπως ήδη έχουμε γράψει την Πέμπτη 1η Ιουνίου 2017 ανοίγει για το φετινό καλοκαίρι, το θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο (τηλ. 2610 994765) με νέα ψηφιακή εικόνα και ήχο χάρη στην σύγχρονη, ψηφιακή μηχανή προβολής που εξασφάλισε από πέρυσι.

Έχει επίσης δημιουργηθεί και ομάδα του σινέ Κάστρο Ρίο στο facebook (CINE KASTRO).

H έναρξη θα γίνει με το 5ο φιλμ του δημοφιλούς franchise της Ντίσνει, «Οι Πειρατές της Καραϊβικής , η εκδίκηση του Σαλαζάρ» που θα προβληθεί από την Πέμπτη 1/6 έως και την Κυριακή 4/6/2017, στις 22.00 (διάρκεια 129 λεπτά).

Σκηνοθεσία: Έσπεν Σάντμπεργκ, Γιοακίμ Ρένινγκ.

Πρωταγωνιστούν: Τζόνι Ντεπ, Χαβιέρ Μπαρδέμ, Μπρέντον Τουέιτς, Κέβιν Μακνάλι, Κάγια Σκοντελάριο, Γκολσιφτέ Φαραχανί, Στίβεν Γκράχαμ, Ντέιβιντ Γουένχαμ, Τζέφρεϊ Ρας.

Κατηγορία: Περιπέτεια Φαντασίας

Υπόθεση:

Ο Johnny Depp επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με το ρόλο του θρυλικού παλικαρά αντι-ήρωα Τζακ Σπάροου στην ολοκαίνουργια ταινία “Οι Πειρατές της Καραϊβικής: H Εκδίκηση του Σαλαζάρ». H φαντασμαγορική περιπέτεια βρίσκει τον άτυχο Καπετάνιο Τζακ με τους ανέμους της συμφοράς να φυσούν κατά πάνω του, όταν ναυτικοί-φαντάσματα με αρχηγό τον τρομακτικό Καπετάνιο Σαλαζάρ (Javier Bardem), το σκάνε από το Τρίγωνο του Διαβόλου με σκοπό να σκοτώσουν κάθε πειρατή στη θάλασσα – ειδικά τον Τζακ.

H μόνη ελπίδα να σωθεί ο Τζακ είναι η θρυλική τρίαινα του Ποσειδώνα. Για να την βρει, θα χρειαστεί να συνεργαστεί με την Carina Smyth (Kaya Scodelario), μια πανέξυπνη και όμορφη αστρονόμο και τον Henry (Brenton Thwaites), έναν ξεροκέφαλο νεαρό ναυτικό της Βασιλικής Ναυτικής Ακαδημίας. Στο τιμόνι του Νεκρού Γλάρου, του θλιβερά μικρού και σκοροφαγωμένου πλοίου του, ο Τζακ αγωνίζεται να αλλάξει τη δυσοίωνη μοίρα του, αλλά και να σώσει τη ζωή του από τον πιο επικίνδυνο και μοχθηρό εχθρό που αντιμετώπισε ποτέ.

*Η ταινία ήδη ξεκίνησε με εντυπωσιακά νούμερα την εμπορική της πορεία σε ΗΠΑ, υπόλοιπο κόσμο και Ελλάδα.

AΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 5/6 ΕΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 7/6

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 22:00

«Η ΕΝΟΧΗ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ»

Σκηνοθεσία: Αν Φοντέν

Σενάριο: Σαμπρίνα Μπ. Καρίν, Πασκάλο Μπονιτζέρ, Αν Φοντέν, Αλίς Βιάλ.

Φωτογραφία: Καρολίν Σαμπετιέ

Πρωταγωνιστούν: Λου ντε Λαάζ, Αγκάτα Μπουζέκ, Αγκάτα Κουλέζκα, Βενσάν Μακέιν.

Διάρκεια: 115 λεπτά.

Υπόθεση:

Βασισμένο σε αληθινές ιστορίες από το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, το νέο φιλμ της Αν Φοντέν, βραβεύτηκε με το βραβείο κοινού στο 18ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου της Αθήνας ενώ προβλήθηκε και στο Φεστιβάλ ανεξάρτητου κινηματογράφου του Sundance στη Γιούτα των ΗΠΑ.

Στην Πολωνία του 1945, αμέσως μετά το τέλος του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου κι ενώ η χώρα βρίσκεται ήδη υπό την κατοχή του σοβιετικού στρατού απελευθέρωσης, μια Γαλλίδα γιατρός του Ερυθρού Σταυρού θα σπεύσει τις δραματικές εκκλήσεις μιας μοναχής στο μοναστήρι όπου εκείνη υπηρετεί και παρά τις αρχικές τις αντιρρήσεις για να ανακαλύψει ότι μία από τις μοναχές του τάγματος είναι ετοιμόγεννη και χρειάζεται επειγόντως καισαρική τομή προκειμένου να επιζήσει κι αυτή και το μωρό της.

Εκεί θα αποκαλυφθεί ότι αυτή δεν ήταν η μοναδική περίπτωση εγκυμοσύνης, καθώς τουλάχιστον άλλες έξι μοναχές βρίσκονται σε προχωρημένη κύηση, μετά τον ομαδικό βιασμό που υπέστησαν από τους Ρώσους στρατιώτες, και τότε η νεαρή γιατρός θα αποφασίσει να τις βοηθήσει παρά την εχθρική στάση της αυστηρής ηγουμένης και το φόβο και τη ντροπή των ίδιων των μοναχών μπροστά στον κίνδυνο της δημόσιας ατίμωσης σε περίπτωση που αποκαλυφθεί το μυστικό τους.

AΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 8/6 ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 11/6

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 22:00

«ΤΟ ΔΕΙΠΝΟ – The Dinner»

Σενάριο και σκηνοθεσία: Ορεν Μόβερμαν.

Φωτογραφία: Μπόμπι Μπουκόφσκι

Μουσική: Ελάιτζα Μπρίγκερμαν

Πρωταγωνιστούν οι: Ρίτσαρντ Γκιρ, Λόρα Λίνεϊ, Στιβ Κούγκαν, Ρεμπέκα Χολ, Κλόε Σεβινί.

Διάρκεια: 120 λεπτά

Υπόθεση:

Μαζί τρώνε ο Σταν και ο Πολ, δυο αδέλφια με σχέση ανταγωνιστική, μαζί με τις συζύγους τους. Ο πρώτος είναι Γερουσιαστής, στα πρόθυρα του να περάσει ένα νομοσχέδιο που τον απασχολεί πολύ, δημοφιλής, πλούσιος τεχνοκράτης που μοιάζει να έχει πετύχει τα πάντα στη ζωή του. Ο δεύτερος είναι εκπρόσωπος της (αμερικανικής) ιντελιγκέντσιας, που ζει περισσότερο μέσα στο κεφάλι του και ειρωνεύεται διαρκώς την επιτυχία του αδελφού του.

Στη διάρκεια, όμως, του δείπνου, θ' αποκαλυφθεί ότι οι γιοι των δυο τους έχουν διαπράξει ένα στυγερό έγκλημα με πρωτοφανή αδιαφορία και μαζί θα έρθουν στην επιφάνεια αξεπέραστα οικογενειακά μυστικά, μίση και πάθη.

www.cinekastro.wordpress.com