Opera Chaotique με την παράσταση τους, "The Worst of"

Ghetto

Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017

Στην «TrabαΛα» που είναι η δροσερή ταράτσα του μπαρ Ghetto, στην οδό Ευμήλου, πίσω από τη ΔΕΗ στην Πάτρα, στις 8 Ιουνίου 2017, μετά τις 21.00 θα καταφθάσουν οι μοναδικοί Opera Chaotique με την παράσταση τους, αφιερωμένη στα 6 τους χρόνια με τίτλο «OPERA CHAOTIQUE: THE WORST OF».

Νέα κείμενα, καινούργιες διασκευές και επιλογές από τα χειρότερα τους τραγούδια! Αυτό αναφέρουν με χιούμορ ότι θα περιλαμβάνει η μουσική τους παράσταση.

"Μια παράσταση αφιερωμένη στις ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ τόσο των Tenorman & Voodoo Drummer όσο και των ανθρώπων που τους εμπνέουν."

Γιώργος Τζιουβάρας (Tenorman) : Φωνή, Αφήγηση, Πιάνο

Χρήστος Κουτσογιάννης (Voodoo Drummer) : Ντραμς.

Με αναπάντεχα ανατρεπτικό χιούμορ, άκρως σουρεαλιστική φαντασία και εκρηκτικές μουσικές αλχημείες, οι Opera Chaotique που έχουν χαρακτηριστεί ως ένα εκκεντρικό ντουέτο, έχουν καταφέρει μέσα σε λιγότερο από τέσσερα χρόνια να χαρτογραφηθούν ως ένα απολύτως μοναδικό φαινόμενο του μουσικού στερεώματος. Το ιδιαίτερο αυτό δίδυμο που καταπατά επιδεικτικά τις διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στην όπερα, τη τζαζ, το καμπαρέ και την ποπ, δημιουργήθηκε το 2011 από τον Tenorman φωνή/αφήγηση και πιάνο και τον Voodoo Drummer στα ντραμς ξεχώρισε αμέσως για το ιδιαίτερο μουσικό στίγμα, τη μοναδική αισθητική και την σαρωτική σκηνική παρουσία τους.

Οι Opera Chaotique έχουν γυρίσει όλη την Ελλάδα, έχουν παίξει σε σημαντικά hotspots όπως το Faust, Sani Festival, Badminton, το Half Note Jazz Club, ο Μύλος, το Rockwave Festival και έχουν συνεργαστεί με σημαντικούς καλλιτέχνες (Δ. Σαββόπουλος , Λ. Μαχαιρίτσας κ.α.).

Όπως αναφέρεται και στην αφίσα τους, έχουν κάνει στα 6 χρόνια πορείας τους, 500 εμφανίσεις και έχουν επισκεφθεί 15 χώρες.