Διήμερο εκδηλώσεων με τίτλο «Μεσόγειος… θάλασσα ειρήνης»

Σκαγιοπούλειο

Σάββατο, 24 Ιουνίου 2017

Ο Παμμικρασιατικός Σύνδεσμος Πατρών και Περιχώρων συμμετέχει στο Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας 2017, διοργανώνοντας ένα διήμερο εκδηλώσεων με τίτλο «Μεσόγειος… θάλασσα ειρήνης», την Παρασκευή 23 Ιουνίου και το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017, στον αίθριο χώρο  του Σκαγιοπουλείου  Ιδρύματος, με είσοδο ελεύθερη για το κοινό της πόλης.

Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή 23 Ιουνίου στις 21.30 το βράδυ, το Μουσικό Εργαστήρι του Συνδέσμου, με τη συμμετοχή του Γυναικείου Φωνητικού συνόλου «Αντηχώ» θα παρουσιάσει τη μουσική παράσταση «Μεσόγειος …θάλασσα ειρήνης», με τραγούδια των λαών της Μεσογείου, σπουδαίων συνθετών και ερμηνευτών, όπως Z. Livaveli, Ζ. Μουστακί, Γ. Μαρκόπουλου, E. Piaf, Μ. Θεοδωράκη, L. Liach κ.α , οι οποίοι τόνισαν με το έργο τους  την ανάγκη για παγκόσμια ειρήνη και συμφιλίωση των λαών της Μεσογείου.

Το Σάββατο 24 Ιουνίου στις 21.00 το βράδυ, τη σκυτάλη παίρνουν όλα τα χορευτικά τμήματα του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου καθώς και το μουσικό σχήμα Belle Epoque.

Το μήνυμα που στέλνει ο Παμμικρασιατικός μέσα από τις διήμερες αυτές εκδηλώσεις είναι το εξής: «Παλεύουμε για ένα μέλλον χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, χωρίς φτώχεια και προσφυγιά, χωρίς ιμπεριαλιστικούς πολέμους».