Trash Party και συναυλία του Πέτρου Θεοτοκάτου

Πανεπιστήμιο Πατρών

Κυριακή, 8 Οκτωβρίου 2017

Με αφορμή το τέλος της εξεταστικής περιόδου του φετινού Σεπτεμβρίου, η Μουσική Ομάδα Εστίας του Πανεπιστημίου Πατρών – ΦΕΠΠ, διοργανώνει ένα Trash Party – Exams edition, την Πέμπτη 28/9/2017 στις 23.00.

Όπως λένε οι ίδιοι, «το πιο βρώμικο πάρτι στο Στέκι της Φοιτητικής Εστίας Πατρών».

Στο μεταξύ στο Στέκι της Φοιτητικής Εστίας του Πανεπιστημίου Πατρών στο Ρίο, η Μουσική Ομάδα των φοιτητών διοργανώνει με ελεύθερη είσοδο, μία συναυλία του Πέτρου Θεοτοκάτου την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017 με ώρα έναρξης 22:00.

Ο Πέτρος Θεοτοκάτος, συμπληρώνοντας 20 χρόνια στην ελληνική δισκογραφία, και πραγματοποιώντας συνεχώς σειρά συναυλιών ανά την Ελλάδα, συνεχίζει το μουσικό του ταξίδι προς τη Δυτική Ελλάδα..

Ο καλλιτέχνης που μας συστήθηκε το 1997 με το “πιστόλι στο πιάτο” και το εμβληματικό “θα χαθώ” και συνεχίζει να δημιουργεί έως σήμερα, θα εμφανιστεί live στη Φοιτητική Εστία του Πανεπιστημίου Πατρών, την Κυριακή 8 Οκτωβρίου.

Ο Πέτρος Θεοτοκάτος, θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με ηλεκτρική κιθάρα, πλήκτρα και live looping, όπου τραγούδια από το σύνολο της δισκογραφίας του θα εναλλάσσονται με ιδιαίτερες διασκευές από την ελληνική και ξένη ροκ σκηνή.

Μαζί του θα είναι ο Άρης Ποταμιάνος στο μπάσο και τα πλήκτρα.

Το Live θα το ανοίξει το Πατρινό συγκρότημα "Έστω Μπάντα".

Η «Έστω Μπάντα» δημιουργήθηκε στις αρχές 2017 από τέσσερις φοιτητές μηχανολόγους που γούσταραν να ροκάρουν με παρόμοιες μουσικές. Η αρχή τυχαία, το δέσιμο όμως όχι, αφού η χημεία φάνηκε εξ αρχής, τόσο εντός του στούντιο όσο και εκτός αυτού. Κύριο χαρακτηριστικό: ο χαβαλές, γεγονός που υπογραμμίζεται με ιδιαίτερο τρόπο από το ίδιο το όνομα της Μπάντας.

Όσον αφορά στις μουσικές επιλογές, προς το παρόν παίζουν ανεβαστικά ξενόγλωσσα rock n roll και blues κομμάτια, καθώς και ελληνικές ροκ διασκευές, σε αναμονή για δικές τους δουλειές. Πέρσι στα τέλη του Μαΐου έκαναν το πρώτο τους live στο «Αrtware Festival», όπου με πολύ ενέργεια και κέφι τα έδωσαν όλα.

Διοργάνωση: Μουσική Ομάδα ΦΕΠΠ