Live αναμετάδοση της όπερας "Τόσκα"

Συνεδριακό Πανεπιστημίου

Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου 2018

Συνεχίζει τις ξεχωριστές live αναμεταδόσεις από την Μετροπόλιταν Όπερα της Νέας Υόρκης, η Κινηματογραφική Λέσχη της Πάτρας. Αυτή την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018 με ώρα έναρξης, 19.55, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, θα μεταδοθεί η παράσταση όπερας της ΜΕΤ “Tosca” του Πουτσίνι, με τη Sonya Yoncheva και τον Vitorio Grigolo στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

H δραματική τραγωδία του Puccini, ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Sir David McVicar. H Sonya Yoncheva και ο Vitorio Grigolo πρωταγωνιστούν στους ρόλους της Τόσκα και του αγαπημένου της Καβαραντόσι, αντίστοιχα, με τον Željko Lučić στο ρόλο του δόλιου Σκάρπια.

Στην διεύθυνση της ορχήστρας θα είναι ο Emmanuel Villaume μετά την αποπομπή του James Levine από την ΜΕΤ λόγω των κατηγοριών για σεξουαλική παρενόχληση.

Εισιτήρια για την «Tosca» μπορείτε να προμηθευτείτε στο γραφείο της Κινηματογραφικής Λέσχης Πάτρας στην Ρήγα Φεραίου 93-97, στο Μέγαρο Κόλλα στο κάτω μέρος της πλατείας Γεωργίου Α’ (Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο 11-2 το πρωί, τηλ. 6936.177790) καθώς και στο Συνεδριακό κέντρο του Πανεπιστημίου στο Ρίο, πριν από την μετάδοση.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε την επισύναψη και το site της λέσχης, www.cinelesxipatras.gr.

Διεύθυνση Ορχήστρας: Emmanuel Villaume

Σκηνοθεσία: Sir David McVicar

Σκηνικά-Κοστούμια: John Macfarlane

Φωτισμοί:  David Finn

Χορογραφίες: Leah Hausman

Διανομή:  Sonya Yoncheva (Τόσκα),  Vitorio Grigolo (Καβαραντόσι), Željko Lučić (Σκάρπια), Patrick Carfizzi  (Διάκος).

Υπότιτλοι: Ελληνικοί/Αγγλικοί

Διάρκεια:  2 ώρες και 53 λεπτά, (με 2 διαλείμματα 30').

*Εκ των υποστηρικτών επικοινωνίας είναι και το thebest.gr.