Η Έλενα Παπαρίζου στο κορυφαίο party του φετινού Καρναβαλιού!

«Royal Theater» - Παλιό Πτωχοκομείο

Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2018

Η Έλενα Παπαρίζου έρχεται στην Πάτρα με τις μεγαλύτερες της επιτυχίες, dance κομμάτια, αγαπημένες μπαλάντες αλλά και τραγούδια στο ρυθμό του Καρναβαλιού με ιδιαίτερες ενορχηστρώσεις, μαζί με εξαίρετους μουσικούς και χορευτές για έναshow αντάξιο της ημέρας!

Το τελευταίο Σάββατο του καρναβαλιού οι ρυθμοί ανεβαίνουν με ένα nonstopparty με την κορυφαία Ελληνίδα pop-star Έλενα Παπαρίζου!

Αμέσως μετά τη Νυχτερινή Ποδαράτη, το μεγαλύτερο πάρτυ του φετινού Καρναβαλιού  ξεκινάει στο Royal!

Οι πόρτες ανοίγουν νωρίς και το... ζέσταμα γίνεται με καρναβαλικό dj set μέχρι τη στιγμή που θα εμφανιστεί στη σκηνή η εκρηκτικήΈλενα Παπαρίζου, με ένα εντυπωσιακό μουσικοχορευτικό show 2μιση και πλέον ωρών!

Και το πάρτυ θα συνεχιστεί στους ρυθμούς της Καρναβαλέρια και τόσων άλλων λατρεμένων τραγουδιών.

Η είσοδος είναι αποκλειστικά με τις προσκλήσεις των 40 ευρώ (στην προπώληση) και περιλαμβάνει freedrinksκαι freefood, από έναν εξαιρετικό μπουφέ με μακαρονάδες, hotdogsκαι γευστικές εκπλήξεις του chef!

Hκαλύτερη επιλογή για την έξοδο του τελευταίου Σαββάτου του Καρναβαλιού είναι στον άνετο και ατμοσφαιρικό, ιδανικό για αξέχαστα party,χώρο του Royal, στην Ακτή Δυμαίων!

 

*Καρναβάλι 2018 με την Έλενα Παπαρίζου στο RoyalTheater,

Παλαιό Πτωχοκομείο, Ακτή Δυμαίων 53, Πάτρα

Προμηθευτείτε έγκαιρα την πρόσκλησή σας από τα καταστήματα:  Γωνιά του Βιβλίου, DiscoverBookstore, RoyalTheater, Φάρος Εν Πάτραις, Queen café, γιατί αυτά τα party είναι συνήθως sold out…

Οι πόρτες ανοίγουν στις 9 και μισή το βράδυ

Ο χώρος διαθέτει δωρεάν πάρκινγκ

Πληροφορίες: 2610 310 120, 6934 560 656

www.royaltheater.gr