Αφιέρωμα στα παιδιά

«Royal Theater» - Παλιό Πτωχοκομείο

Κυριακή, 4 Μαρτίου 2018

Tο παιδί είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής την Κυριακή στο Royal, καθώς από το πρωί έως νωρίς το απόγευμα οι δράσεις δίνουν και παίρνουν!

To πρόγραμμα ξεκινά στις 12.00 με την παράσταση κουκλοθεάτρου «Όταν ο ΣπυρέτοΜοΚοιμήθηκε», από τοΘέατροΑνάποδα.

Ο ΣπυρέτοΜο, ένας αληθινός υπερήρωας ονειρεύεται ώσπουμια μύγα τον απαγάγει! Ένα ποιητικό ταξίδιστοχρόνοτουονείρου, εκείστην Ραϊσού όπουδιαφεντεύειένας μονόφθαλμοςκύκλωπας, ο Τονατομάτ.Ήτανε σαν όνειροτότε που ο υπερήρωας ΣπυρέτοΜοείχε κατατροπώσειμεμια λαβή τοτέρας μετοένα μάτι και τα δυο πελώρια αυτιά πουήταν σαν αυγάτηγανητά! Μια σπουδαία περιπέτεια στηνχώρα της φαντασίας και τουονείρου που θα σας ταξιδέψει…

Και αμέσωςμετάανεβάινουμεστοSteak barκαι συνεχίζουμε με Τοτσουκάλιμε τα παραμύθια,μια θεατρική, διαδραστική παράστασηγια παιδιά, με πολύθέαμα, υπέροχα μηνύματα και θεατρικό παιχνίδι από τηνΕλένη Βασιλοπούλου και τηνομάδα του juniors club.

Τα παιδιά θα παρακολουθήσουντην παράστασημετηνοικογένεια τουςστοχώροτουεστιατορίου, ενώ απολαμβάνουντογεύμα τους και αμέσωςμετά, θα ταξιδέψουν μαζίμετουςήρωεςτου παραμυθιούστηδιπλανή αίθουσα για να βιώσουνμια υπέροχηεμπειρία μέσα από τοθεατρικό παιχνίδι!!!

«Ένα τσουκάλι μαγικό, γεμάτο παραμύθια, βρέθηκεστοδάσοςτουΧρωματιστού βελανιδιού.Εκεί, έμεναν και τα ξωτικάτουδάσους… Αυτά τα πράσινα παιχνιδιάρικα, ξωτικά όπου μπορούσαν να πραγματοποιήσουνόλεςτιςευχέςτων παιδιών, αρκεί αυτά να είχαν αγάπη στην καρδιά…

Τοτσουκάλι, μπορούσε να μιλήσεισεόλεςτιςγλώσσεςτων ανθρώπων, τωνζώων, τωνξωτικών και όλωντων πλασμάτωντων παραμυθιών.Πολλέςφορές καλούσετουςφίλουςτου, από τα αγαπημένα παραμύθια των παιδιώνγια να παίξουν μαζί…»

Την Κυριακή το μεσημέρι… όλοι ευχαριστημένοι, στο Royal!

Royal Theater (ΠαλαιόΠτωχοκομείο), ΑκτήΔυμαίων 53

Πληροφορίες – Κρατήσεις: 2610 310120