Οι "Ορμήτες" παρουσιάζουν το χοροθεατρικό δρώμενο «Κύκλοι Ομόκεντροι»

Θεατράκι του Βιολογικού «Μελίνα Μερκούρη»

Σάββατο, 10 Μαρτίου 2018

Η χοροθεατρική ομάδα του Πανεπιστημίου Πάτρας «Ορμήτες» θα παρουσιάσει το χοροθεατρικό δρώμενο/παράσταση με τίτλο «Κύκλοι Ομόκεντροι» στο θεατράκι «Μελίνα Μερκούρη» στο κτήριο Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, στο Ρίο στις 10 και 11 Μαρτίου 2018 στις 20.00 το βράδυ, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, ένα κοκτέιλ συναισθημάτων, από κινούμενα σώματα, ανεξαρτήτου ηλικίας και τεχνικής, αιωρούνται επάνω στη σκηνή και συνεχώς αλλάζουν «χρώμα».

Κύκλος η ζωή, στο κέντρο η ΨΥΧΗ μας, που γαληνεύει όταν συναντήσει το επιθυμητό και δεν μουχλιάζει στη μελαγχολία και στην απόγνωση...

Η σκηνοθεσία και χορογραφία είναι της Κατερίνας Ηλιοπούλου, η οποία και χορεύει μαζί με την Βάσω Βελαώρα και 14 ακόμη χορευτές.

Παίρνουν μέρος και οι χορευτές tango, Νίκος Κανταρτζόπουλος και Βιβή Κουτβάλα.

Απαραίτητο το κλείσιμο θέσεων στα τηλ: 6978371796 (12-2 μμ και 6-8 μμ) και 6982223804 (7-9 μμ).

Η Ομάδα Χοροθεάτρου του Πανεπιστημίου Πατρών «ΟΡΜΗΤΕΣ» ιδρύθηκε το 2010 και απαρτίζεται από μέλη και φίλους της Πανεπιστημιακής κοινότητας.

Η πρώτη της παράσταση ανέβηκε το Μάιο του 2010 στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Πανεπιστημίου Πατρών με τίτλο «Ο δρόμος προς την ανύψωση», με χοροδιδάσκαλο την Τατιάνα Λοβέρδου, στο DANCarte.