Θεατρική παράσταση: «Master Sef»

Πάνθεον

Κυριακή, 6 Μαΐου 2018

Είναι αμίμητος, έχει απίστευτη επικοινωνία με τον κόσμο και του αρέσει να αυτοσχεδιάζει την ώρα της παράστασης. Ο λόγος για τον εξαιρετικά δημοφιλή κωμικό ηθοποιό Μάρκο Σεφερλή, ο οποίος αν θυμάστε πέρυσι τέλη Απρίλη, αρχές Μάη είχε έρθει στην Πάτρα, στην κεντρική σκηνή του Πάνθεον στη Δημητρίου Γούναρη και είχε προξενήσει «πανικό» καθώς έδωσε συνολικά 10 παραστάσεις που όλες ήταν sold out.

Tην περσινή του παράσταση «Delivery Γέλιου» υπολογίζεται πως την είχαν δει πάνω από 5.500 θεατές και ο Μάρκος Σεφερλής είχε τότε υποσχεθεί πως θα επέστρεφε δριμύτερος. Όπως μάθαμε λοιπόν ο Μάρκος Σεφερλής ξανάρχεται στην Πάτρα στις αρχές Μαΐου 2018 για να ξεσηκώσει τους Πατρινούς. Θα μας έρθει στο Πάνθεον στις 4, 5, 6 και 7 Μαΐου 2018 (ώρες παραστάσεων 18.00 και 21.30) χωρίς να αποκλείεται να προστεθεί και μία επιπλέον μέρα αν τα εισιτήρια εξαντληθούν.

Αναμένεται να παρουσιάσει την κωμωδία «Master Sef» και μαζί του ο Μάρκος Σεφερλής θα έχει και την σύζυγο του, ηθοποιό Έλενα Τζαβαλιά, τον Γιάννη Καπετάνιο καθώς κι άλλο επιτελείο ηθοποιών.

Λίγα λόγια για την παράσταση

Ο… MASTER του γέλιου SEF…ερλής Μάρκος, έρχεται στην πόλη σας με μια μοναδική συνταγή πραγματικής διασκέδασης που θα σας ξετρελάνει!

ΥΛΙΚΑ

Μια πλούσια στρώση από σπαρταριστές ατάκες

Ολόκληρα κομμάτια επικαιρότητας

Ψιλοκομμένη σάτιρα

Καβουρδισμένες θεότρελες καταστάσεις

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Αναμειγνύουμε τα παραπάνω υλικά, τα αφήνουμε στη σκηνή για τρεις ώρες και τα σερβίρουμε στο κοινό με γαρνιτούρα από χορό και τραγούδι!

MENU

Γιάννης Καπετάνιος (στα κάρβουνα)

Έλενα Τσαβαλιά (στον ατμό)

Θοδωρής Ρωμανίδης (νερόβραστος)

Γιάννης Αγριόμαλλος (στη σούβλα)

Ανάργυρος Βαζαίος (στην κατσαρόλα)

Βασιλική Αγγέλη (αλά κρεμ)

Γιάννης Παπαευθυμίου (στον φούρνο με πατάτες)

Ηλίας Παπακωνσταντίνου (στη λαδόκολλα)

Χριστιάνα Καρνέζη (αλά πολίτα).

Τηλ. ταμείου στο Πάνθεον - 2610 325 778.