Διαδραστική παρουσίαση βιβλίου

καφέ Γέφυρες

Κυριακή, 6 Μαΐου 2018

Το Κέντρο Λογοθεραπείας "Μιλώ επικοινωνώ" σε συνεργασία με το Καφέ Γέφυρες σας προσκαλεί στις 6 Μαΐου μέρα Κυριακή και ώρα 18:30 στην οδό Πατρέως 86, σε μια δια δραστική παρουσίαση βιβλίου που φέρει τον τίτλο «Τα παραμύθια των Αστεριών ~ όταν σου προσφερθεί κάτι, δώσε κι εσύ» της αφηγήτριας – συγγραφέως Κονδυλίας Θεοδωροπούλου απ’ τις εκδόσεις Οσελότος εικονογράφηση από την Αναστασία Σοφέτη.

Ένα βιβλίο με εφτά παραμύθια, όπου σε τρεις από τις ιστορίες φιλοξενούνται και ζωγραφιές των παιδιών από το καλλιτεχνικό εργαστήρι ζωγραφικής του Πολιτιστικού Συλλόγου Κάτω Αχαΐας «Παλεία» του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, που αφού άκουσαν τα παραμύθια της συγγραφέως δημιούργησαν τα έργα τους και τα πρόσφεραν για τον εμπλουτισμό της εικονογράφησης του βιβλίου.

Παραμύθια που μιλούν για τον σεβασμό και την αγάπη προς την μάνα γη, την αρετή της προσφοράς, την σημασία της ομαδικότητας απέναντι σ’ έναν κίνδυνο για την αντιμετώπισή του, για το αίσθημα της αλληλοβοήθειας, για ανεκπλήρωτα όνειρα που πραγματοποιούνται μα και για την δύναμη της αγάπης που όλα τ’ αλλάζει…

Την βραδιά θα ανοίξει η λογοθεραπεύτρια κα. Χαρά Αναστασοπούλου ομιλία με θέμα: «Πως τα παραμύθια και τα ηλεκτρονικά παιχνίδια επηρεάζουν την γλωσσική ανάπτυξη των παιδιών ».

Κατόπιν, με την συγγραφέα θα ταξιδέψουμε στον αστερένιο κόσμο των παραμυθιών μέσα από παιχνίδι κι ακούγοντας παραμύθια για την Άνοιξη!