Μουσική παράσταση «Όλοι μαζί μ’ ένα σκοπό»

Συνεδριακό Πανεπιστημίου

Κυριακή, 20 Μαΐου 2018

Την Κυριακή 20 Μαΐου 2018 στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών στο Ρίο θα πραγματοποιηθεί η μουσική παράσταση με τίτλο «Όλοι μαζί μ’ ένα σκοπό», με τη Συμφωνική Λαϊκή Ορχήστρα Εν Χορδώ υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του συμπολίτη μαέστρου Θοδωρή Γεωργόπουλου και ερμηνευτή τον γνωστό τραγουδιστή Γεράσιμο Ανδρεάτο.

Ώρα έναρξης της συναυλίας στις 20.30.

Αξίζει να σημειωθεί πως σκοπός της μουσικής αυτής εκδήλωσης είναι η οικονομική ενίσχυση των έργων αποκατάστασης του σεισμόπληκτου ιστορικού ιερού ναού Αγίου Γερασίμου Πατρών, στην Ακτή Δυμαίων. Στο μουσικό κάλεσμα εκτός από τον Γεράσιμο Ανδρεάτο που έχει ερμηνεύσει εκπληκτικά το κομμάτι «Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε» του Δημήτρη Παπαδημητρίου από τη σειρά του Mega «Λόγω τιμής» που είχε γυριστεί στην Πάτρα και ξαναπροβάλλεται αυτό τον καιρό, συμμετέχουν και οι Δημήτρης Δημόπουλος, Γιούλη Ασημακοπούλου και Ανδριάνα Τσαγκάρη καθώς και η ορχήστρα Πνευστών Πατρεύς και η χορωδία του Πανεπιστημίου Πατρών.

Η διάθεση των προσκλήσεων γίνεται από τα διοικητικά συμβούλια των συλλόγων των Επτανησίων όπως των Κεφαλλήνων, των Ζακυνθίων, κ.α.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας.