Επιπλέον παραστάσεις για τον "Master Sef" Μ. Σεφερλή

Πάνθεον

Τρίτη, 8 Μαΐου 2018

Μία επιπλέον μέρα θα καθίσει ο δημοφιλής κωμικός Μάρκος Σεφερλής στην Πάτρα με την παράσταση «Master Sef» στο Πάνθεον. Τα εισιτήρια έχουν γίνει ανάρπαστα και το σαββατοκύριακο δεν έπεφτε καρφίτσα στην κεντρική αίθουσα του Πάνθεον.

Η ταμίας του θεάτρου σε όσους πήγαιναν να δουν την παράσταση, τους ενημέρωνε πως υπήρχαν εισιτήρια μόνο σε θέση εξώστη, τα οποία κόστιζαν όσο και το κανονικό εισιτήριο (20 ευρώ) διαφορετικά τους παρέπεμπε για την Τρίτη 8 Μαΐου 2018, οπότε και θα δοθούν 2 επιπλέον παραστάσεις, στις 18.00 και στις 21.30. Μάλιστα προς ενημέρωση του κοινού είχε βγει αυτοκίνητο – ντουντούκα στο κέντρο της Πάτρας το πρωί της Δευτέρας 7/5 απ’ όπου ακουγόταν πως η κωμική παράσταση με συνολικά 12 ηθοποιούς και επικεφαλής τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά θα παραμείνει εδώ στην Πάτρα τόσο την Δευτέρα όσο και την Τρίτη. Για την Τετάρτη το «Master Sef» έχει προγραμματιστεί να παιχθεί στο γειτονικό Αίγιο, στον Δημοτικό κινηματογράφο Απόλλων.

Η παράσταση διαρκεί σχεδόν δυόμιση ώρες, ο Μάρκος Σεφερλής όπως πάντα κάνει τα δικά του με το κοινό, ενώ όπως μάθαμε ανέβασε στη σκηνή την Κυριακή κι έναν πιτσιρικά, τον 13χρονο Γιώργο και τον ρωτούσε τι θέλει να γίνει όταν μεγαλώσει και αν θα πήγαινε στο Survivor. Η διακωμώδηση των ριάλιτι όπως το Survivor και το Master Chef ήταν ο βασικός κορμός της παράστασης που χειροκροτήθηκε θερμά από ένα μαζικό κοινό όλων των ηλικιών, νέοι, παιδιά, μεσήλικες και τρίτη ηλικία, αποδεικνύοντας την μεγάλη δημοφιλία του Μάρκου Σεφερλή. Πάντως στο τέλος της απογευματινής της Κυριακής όπως μάθαμε, δεν επετράπη σε θαυμαστές του που ήθελαν κάποιο αυτόγραφο ή μία φωτογραφία μαζί του να περάσουν στα παρασκήνια και μάλιστα οι υπεύθυνοι πρότειναν σε όσους επέμεναν να έρθουν στο τέλος της βραδινής παράστασης…

Από το «Master Sef» δεν έλειψαν και κάποιες επίκαιρες πολιτικοσατιρικές ατάκες του Μάρκου Σεφερλή όπως για τον Ερντογάν και τον Τραμπ.

*Nα προσθέσουμε πως το φοιτητικό, παιδικό εισιτήριο κοστίζει 15 ευρώ.