Παρουσίαση του βιβλίου «Αμαλία»

Θέατρο Επίκεντρο+

Σάββατο, 19 Μαΐου 2018

Το νέο μυθιστόρημα του συγγραφέα Σπύρου Πετρουλάκη με τίτλο «Αμαλία» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας και ήδη παρουσιάστηκε σε μία επιτυχημένη εκδήλωση στον Ιανό στην Αθήνα με τον ιδιωτικό ερευνητή Γιώργο Τσούκαλη μεταξύ των ομιλητών, θα παρουσιαστεί και στην Πάτρα, απ’ όσο είδαμε, το επόμενο Σάββατο 19 Μαΐου 2018 στις 19.30 το απόγευμα.

Την εκδήλωση διοργανώνει η "Γωνιά του Βιβλίου – Παπαχρίστου" μαζί με τις εκδόσεις Μίνωας στο χώρο του Baron Rouge του θεάτρου Επίκεντρο στην Νόρμαν 16 και Αγ. Διονυσίου.

Ο Σπύρος Πετρουλάκης έχει ξαναέρθει για παρουσίαση βιβλίου του στην Πάτρα όπως τον Οκτώβριο του 2015 στο ξενοδοχείο Βυζαντινόν (για το βιβλίο του «Η Εξομολόγηση»).

Ο Σπύρος Πετρουλάκης έχει γεννηθεί στην Αθήνα και έχει ζήσει στο Ρέθυμνο και στα Χανιά από όπου και κατάγεται. Είναι συνθέτης και στιχουργός και έχει συμμετάσχει σε μουσικές παραστάσεις και συναυλίες σε όλη την Ελλάδα. Τραγούδια του περιλαμβάνονται σε CD πολλών γνωστών καλλιτεχνών, ενώ έχει γράψει μουσική και τραγούδια για ντοκιμαντέρ και θεατρικές παραστάσεις. Έχει διατελέσει διευθυντής στο διαφημιστικό τμήμα και ραδιοφωνικός παραγωγός στο Δίκτυο fm 91,5 στα Χανιά.

Ασχολείται επαγγελματικά με τη φωτογραφία, είναι αφηγητής παραμυθιών, προπονητής και Πανελληνιονίκης στο άθλημα του Taekwondo και έχει ως χόμπι την αναρρίχηση και τις καταδύσεις.

Ένας serial killer εκτελεί τελετουργικά τα θύματά του, όλα ανήλικα κορίτσια, αφήνοντας ως υπογραφή μια κάρτα ταρό που απεικονίζει τον Πεντάκτινο Ιππότη. Ο αστυνόμος Αριστείδης Καππαρός, αντιμέτωπος με τη δυσκολότερη υπόθεση της καριέρας του, κυνηγά τον δολοφόνο ισορροπώντας στα όρια του χρόνου. Καθώς η κλεψύδρα αδειάζει, ζωές κρέμονται από μια λεπτή κλωστή…

35 χρόνια πριν στην ορεινή Κορινθία:

Μετά τη μυστηριώδη εξαφάνιση της γιαγιάς της, η Αμαλία έρχεται αντιμέτωπη με μια ιδιότυπη κληρονομιά. Ωστόσο, ούτε η ίδια γνωρίζει αν πρόκειται για ευχή ή κατάρα. Το δάσος, που ως τότε ήταν το καταφύγιό της, πλέον δεν μπορεί να την κρύψει. Τώρα τρέχει. Για να σωθεί…

«Ιδιαίτεροι» άνθρωποι εξουσιάζουν τους αδύναμους. Μπορούν να ορίσουν το Καλό και το Κακό;

Ο συγγραφέας παρασύρει τους αναγνώστες σε ένα μυστηριακό μονοπάτι σωστών επιλογών και πλάνης. Άραγε ένα αχνό φως, σαν την καύτρα του τσιγάρου, είναι ικανό να φωτίσει αρκετά το σκοτάδι;