«Ο ΚΑΛΟΤΑΣ»: Πρόγραμμα Εορταστικών Εκδηλώσεων

Καλάβρυτα

Κυριακή, 12 Αυγούστου 2018

Στο γραφικό Βραχνί Καλαβρύτων που βρίσκεται περίπου 6 χιλιόμετρα από τη διασταύρωση του δρόμο Καλαβρύτων - Πούντας 2018, θα διοργανωθεί από τον εξωραιστικό σύλλογο απανταχού Βραχναίων Καλαβρυτινών «Ο ΚΑΛΟΤΑΣ», ένα πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων από το Σάββατο 11 Αυγούστου έως και τις 17/8/2018. Αυτό το διάστημα το όμορφο Βραχνί στις πλαγιές του Χελμού (3 χιλιόμετρα πιο πάνω είναι το Σούβαρδο χτισμένο μέσα στα έλατα) παραθερίζει πολύς κόσμος απολαμβάνοντας τον καθαρό, δροσερό αέρα του βουνού και τα καθαρά, κρυστάλλινα νερά των πηγών.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, το Σάββατο 11/8 στις 22.00 στην πλατεία Ι. Σταυροπούλου θα δώσουν συναυλία οι Alcatrash που μάλιστα όπως είδαμε στη σελίδα τους στο facebook, έχουν βγάλει και καινούριο κομμάτι, το «Έχω ξεχάσει τι πίνω!» από την Panik Records. Η ταλαντούχα Πατρινή μπάντα αποτελείται από τους Ανδρέα Βούλγαρη – πλήκτρα, Κωνσταντίνο Παπασπυρόπουλο – τύμπανα, Πέτρο Πυλαρινό – φωνή και τον Σταύρο Κωστή – κιθάρα. Το συγκρότημα έγινε γνωστό και από τις εμφανίσεις του στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην βραδινή εκπομπή «The 2night Show» του ΑΝΤ1.

Αναμένεται με το live τους να ξεσηκώσουν το κοινό στο Βραχνί το βράδυ αυτού του Σαββάτου ενώ δεν αποκλείεται ν’ ανέβουν ως το Βραχνί για να τους ακούσουν και από τις γύρω περιοχές όπως Καλάβρυτα, Σουδενά, Σκεπαστό, Ζαχλωρού, Κερπινή και Σούβαρδο.

Στο μεταξύ όπως διευκρινίζεται, οι παραδοσιακοί χοροί θα γίνουν την Κυριακή 12 Αυγούστου στις 21:00, αντί για τη Δευτέρα και τα ομαδικά παιχνίδια-αγωνίσματα θα διεξαχθούν ως εξής:

Κυριακή 12/8/2018, 18:00-20:00, όλα τα παιδιά κάτω των 12 ετών

Δευτέρα 13/8, 18:00-20:00, παιδιά Γυμνασίου-Λυκείου & ενήλικες, στην πλατεία Ι. Σταυροπούλου στο Βραχνί.