Πανελλήνιο Σεμινάριο Μουσικής

Αίθουσα «Τόλης Νομικός»

Κυριακή, 7 Οκτωβρίου 2018

Η Στέγη Ελληνικών Χορωδιών, σε συνεργασία με τον καλλιτεχνικό Όμιλο της Πολυφωνικής Χορωδίας Πάτρας και με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας/Π.Ε. Αχαΐας, προχωρά στη διοργάνωση του 5ου Πανελλήνιου Σεμιναρίου που θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα, από την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018 το απόγευμα έως και την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018 το απόγευμα, διάρκειας 17 διδακτικών ωρών.

Το πανελλήνιο σεμινάριο θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα συναυλιών «Τόλης Νομικός» του Οργανισμού, της Πολυφωνικής Χορωδίας στην οδό Κορίνθου 280 & Δημ. Γούναρη.

Εισηγητής του Σεμιναρίου, θα είναι ο διακεκριμένος Διευθυντής Χορωδιών Αντώνης Κοντογεωργίου.

Το Θέμα του Σεμιναρίου περιλαμβάνει:

 Τεχνική Διεύθυνσης

 Χορωδιακή Προφορά

 Διαφραγματική αναπνοή και η φυσιολογία της φώνησης.

Το Σεμινάριο θα περιλαμβάνει επίσης υποδειγματική διδασκαλία, αλλά και συναυλία το Σάββατο το βράδυ 6 Οκτωβρίου, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, στο Ρίο με τη συμμετοχή τμημάτων της Πολυφωνικής. Εκπαιδευτικές χορωδίες του σεμιναρίου θα είναι η ΠΑΙΔΙΚΗ και η ΝΕΑΝΙΚΗ Χορωδία του Οργανισμού. Στους συμμετέχοντες θα απονεμηθούν Διπλώματα Συμμετοχής.

Λήξη υποβολής δηλώσεων συμμετοχής: Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018. Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος έως 60 άτομα. Για το λόγο αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, με πρόσθετη προτεραιότητα στους ενεργά συμμετέχοντες.

E-Mail: [email protected], (Κορίνθου 280 & Γούναρη, Πάτρα, τηλ. & φαξ 2610.279679, 2610.222248].