3ο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Συνέδριο

Πανεπιστήμιο Πατρών

Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου 2018

Το 3ο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Συνέδριο με θέμα "Διδακτικές Διαδρομές στο Σημερινό Σχολείο", του Πειραματικού Λυκείου Πανεπιστημίου Πατρών θα πραγματοποιηθεί το χρονικό διάστημα 5-7 Οκτωβρίου 2018 στους χώρους του σχολείου.

Το 3ο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Συνέδριο θ’ αρχίσει τις εργασίες του την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018 στις 18.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Π.Λ.Π.Π. Οι  κεντρικοί ομιλητές στην έναρξη του Συνεδρίου θα είναι ο κ. Μάνος Δανέζης, καθηγητής  αστροφυσικής,  μέλος του Σώματος Ομότιμων Καθηγητών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ο οποίος την Παρασκευή στις 18.30 θα αναπτύξει το θέμα «μετασχηματισμός του κενού χώρου σε ύλη και ενέργεια, ο ανθρώπινος βιουπολογιστής» και ο κ. Τεύκτρος Μιχαηλίδης, Διδάκτωρ των Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Pierre et Marie Curie (Paris VI) – Συγγραφέας που θα μιλήσει στις 19.15 την Παρασκευή 5/10 με θέμα «η γεωμετρία ως αρωγός στην γλωσσική διδασκαλία».

Η παρακολούθηση των εργασιών του συνεδρίου είναι δωρεάν και θα δοθούν βεβαιώσεις στους συμμετέχοντες.

*Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα του συνεδρίου στις ακόλουθες ιστοσελίδες και διευθύνσεις: http://synedriopplpp.wixsite.com/plpp

https://www.facebook.com/plppaeipatras

Το πρόγραμμα του συνεδρίου μπορείτε να το δείτε στο link: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ 2018

Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας.