Εγκαίνια και κοπή πίτας

Σύνδεσμος Ελλήνων Ορειβατών (ΣΕΟ) Πάτρας "Ωλενός"

Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2019

Την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019 στις 20.00 ο Σύνδεσμος Ελλήνων Ορειβατών (ΣΕΟ) Πάτρας "Ωλενός" θα κόψει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του και θα εγκαινιάσει τα νέα του γραφεία.

Φέτος για πρώτη φορά η κοπή της πίτας του Συνδέσμου Ορειβατών Πάτρας  θα γίνει στην πόλη, στα νέα γραφεία του συλλόγου (Παντοκράτορος 50 & Μπουκαούρη) και θα συνδυαστεί με τα εγκαίνια του νέου χώρου.

Καλούμε λοιπόν τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου να έρθουν και να γνωρίσουν το καινούριο μας στέκι, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα προβληθούν βίντεο ορειβατικού ενδιαφέροντος από τις δράσεις μελών και φίλων του συλλόγου, τα οποία βιντεοσκόπησε και επεξεργάστηκε το μέλος του ΣΕΟ Πάτρας "Ωλενός" Κώστας Γαριός. Φυσικά θα υπάρχει μπουφές με ποτά και μεζεδάκια, αλλά και αναψυκτικά για τους μικρούς μας φίλους.

Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου θα ακολουθήσει η καθιερωμένη ανάβαση στην κορυφή Σκουτέλι (1756 μ.) του Ερυμάνθου. Από ότι φαίνεται θα απαιτηθεί χειμερινός εξοπλισμός, καθώς το χιόνι θα είναι μπόλικο. Μια εικόνα της διαδρομής που θα ακολουθήσουν όσοι πάρουν μέρος στην εξόρμηση, μπορείτε να δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο http://olenos.gr/?q=node/168, αν και η πορεία θα είναι τροποποιημένη στις χειμερινές συνθήκες.

Περισσότερες πληροφορίες στους συμμετέχοντες θα δοθούν από τον υπεύθυνο της ανάβασης Γιώργο Σπανό, στον οποίο και θα μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους την Παρασκευή το βράδυ.