O Αριστοτέλης Ρήγας παρουσιάζει την stand up comedy "Τουρλού"

Θέατρο Act

Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2019

Ο Αριστοτέλης Ρήγας, ένας από τα εξέχοντα μέλη της εγχώριας σκηνής της Stand - up Comedy με εκατοντάδες παραστάσεις στο ενεργητικό του σε όλη την Ελλάδα από την Αλεξανδρούπολη και την Κέρκυρα μέχρι την Κρήτη, θα έρθει στην Πάτρα για να παρουσιάσει το “Τουρλού”, τη δεύτερη σόλο παράσταση του που συνδυάζει την stand-up comedy και την μουσική κωμωδία για όλα τα γούστα!

Θα παρουσιάσει το «Τουρλού» την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου 2019 στις 21.30 στο θέατρο Act στις σκάλες Γεροκωστοπούλου.

Σου αρέσουν τα σύντομα αστεία και τα λογοπαίγνια; Αυτή η παράσταση είναι για εσένα!

Σου αρέσουν οι ιστορίες και τα μεγαλύτερα αστεία; Αυτή η παράσταση είναι για εσένα!

Σου αρέσουν οι διασκευές και τα mashup γνωστών τραγουδιών; Αυτή η παράσταση είναι για εσένα!

Σου αρέσει η ιστορία του Αμλετ του τραγικού πρίγκηπα της Δανιμαρκίας; Αυτή η παράσταση και πάλι είναι για εσένα! Απλά δεν είναι ο «Αμλετ»! Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλεις να γελάσεις!

Λογοπαίγνια, σύντομα αστεία προσωπικές ιστορίες, ευφάνταστες παρατηρήσεις, σουρεαλισμός, μουσική κωμωδία, διασκευές, mashup τραγουδιών και πολλά πολλά άλλα “δένουν” μαζί σε μια παράσταση που δεν μοιάζει με καμία!

Σερβίρεται κρύα - ή και ζεστή, δεν υπάρχει θέμα – αλλά πάντα με κέφι και παιγνιώδη διάθεση. Μια παράσταση με δυνατά «punch line» και επίγευση που κρατάει.

Μετά τις εξαιρετικά επιτυχημένες εμφανίσεις της στο Athens Comedy Festival και το Φεστιβάλ Κωμωδίας Θεσσαλονίκης  το «Τουρλού» έρχεται στο θέατρο act για μια και μοναδική παράσταση την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου στις 21.30.

Θέατρο act (Σκάλες Γεροκωστοπούλου 65, Πάτρα)

Πληροφορίες: 2610272037 – 6936122263

Εισιτήρια: 10€ (Κανονικό) 8€ (μειωμένο).

Opening act: Μάριος Δημητρόπουλος.