Παιδική παράσταση «Λάχανα και Χάχανα Κλικ στη Λαχανοχαχανοχώρα»

Πάνθεον

Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου 2019

Η παιδική σκηνή του Χρήστου Τριπόδη και η θεατρική εταιρία «Μέθεξις», ετοίμασαν και παρουσιάζουν φέτος για 1η φορά σε όλη την Ελλάδα το πρωτότυπο μιούζικαλ για παιδιά του Τάσου Ιωαννίδη, εγκεκριμένο μάλιστα από το Υπουργείο Παιδείας, με τίτλο «Λάχανα και Χάχανα Κλικ στη Λαχανοχαχανοχώρα».

Η συγκεκριμένη παιδική παράσταση θα παρουσιαστεί στην Πάτρα στο Θέατρο Πάνθεον αυτό το σαββατοκύριακο 2 και 3 Φεβρουαρίου 2019.

Tιμή προπώλησης εισιτηρίων στα 7€ – Στο ταμείο 8€.

Ένα σύγχρονο μιούζικαλ για παιδιά, εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας, με εξαιρετικούς συντελεστές, γνωστούς ηθοποιούς, βιντεοπροβολές, με ευφάνταστα σκηνικά, με πολύχρωμα κουστούμια για λαχανοξωτικά, παπαγάλους, ιπποπόταμους, πεταλούδες, νεράιδες, σε περιπλανήσεις με βαρκούλες, τρενάκια, πατίνια, στο ρυθμό και την μαγεία των τραγουδιών «ΛΑΧΑΝΑ ΚΑΙ ΧΑΧΑΝΑ», επανέρχεται στις θεατρικές σκηνές σε όλη την Ελλάδα και ταξιδεύει στο εξωτερικό στους απανταχού Έλληνες.

Πρωταγωνιστούν οι: Φώτης Σπύρος, Βασίλης Ζώης, Φαίη Ψωμαδάκη, Άννα Βασιλείου, Αλέξανδρος Σαριπανίδης, Τζούλια Σπυροπούλου, Μιχάλης Τριπόδης και ο Χρήστος Τριπόδης.

Μουσική – κείμενο: Τάσος Ιωαννίδης

Σκηνοθεσία : Χρήστος Τριπόδης – Τάσος Ιωαννίδης.

Πρόγραμμα παραστάσεων:

Σάββατο 2/2 18:30 – Κυριακή 3/2/2019 στις 11:30 και στις 18:00.