"Ένα Όμορφο Αγόρι"

Πάνθεον

Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2019

Στη 2η αίθουσα του Πάνθεον στη Δημ. Γούναρη, από την Πέμπτη 7/3 έως και την Τετάρτη 13/3/2019 θα παιχθεί η κοινωνική ταινία Αμερικανικής παραγωγής «Ένα Όμορφο Αγόρι – Beautiful Boy» με τον Τιμοτέ Σαλαμέ και τον Στιβ Καρέλ.

Το Σάββατο 9/3 και την Κυριακή 10/3 δεν θα πραγματοποιηθούν προβολές λόγω του καρναβαλιού).

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ: 19:30 και 21:30.

Διάρκεια: 120 λεπτά.

Η συγκεκριμένη ταινία σε σκηνοθεσία του Βέλγου δημιουργού Φέλιξ Βαν Γκρόνινγκεν του φιλμ «Ραγισμένα όνειρα» περιγράφει την αληθινή ιστορία του Νικ Σεφ, ενός νέου ταλαντούχου παιδιού που μπλέκει με τα σκληρά ναρκωτικά και την επίδραση της περιπέτειας του στην οικογένεια του και ιδιαίτερα στον πατέρα του που θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να τον βοηθήσει.

Εκτός του Στιβ Καρέλ και του Τιμοτέ Σαλαμέ που προτάθηκε για την Χρυσή Σφαίρα καλύτερου β’ ανδρικού ρόλου, παίζουν και οι Μόρα Τίρνεϊ, Έιμι Ράιαν.

Καθώς ο Νικ, ένας έξυπνος και ταλαντούχος έφηβος εξαρτημένος από τα ναρκωτικά, συνεχίζει ανεπιτυχώς τις απόπειρες αποτοξίνωσής του, ο πατέρας του Nτέιβιντ προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει τον κατάλληλο τρόπο για να τον πλησιάσει, να τον καταλάβει και να τον σώσει. Η ταινία «Beautiful Boy» έχει ήδη φτάσει σε εισπράξεις τα 15 εκατομμύρια δολάρια.

Διανομή από την Seven Films.