Θεατρική παράσταση: «Black out»

Μηχανουργείο πολυχώρος πολιτισμού

Σάββατο, 20 Απριλίου 2019

Η θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκουλικάδου "Ερωτόκριτος" της Ζακύνθου παρουσιάζει στο Μηχανουργείο Πολυχώρος Πολιτισμού (Ευμήλου 2-4), στην Πάτρα για μια μόνο παράσταση το έργο του Αμερικανού συγγραφέα Jack Sharkey, "BLAC OUT" σε διασκευή του Χρήστου Λάτσινου. Η παράσταση θα δοθεί το Σάββατο 20 Απριλίου 2019 στις 21:15.

Μια καταιγίδα! Τα φώτα σβήνουν ξαφνικά! Μια κραυγή ακούγεται στο σκοτάδι! Ένας πυροβολισμός! Τα φώτα ανάβουν! Μια άγνωστη με τα εσώρουχα στέκει πάνω από τον νεκρό κρατώντας ένα ματωμένο στιλέτο! Ο Επιθεωρητής εξετάζει το πτώμα “Μα αυτός έχει στραγγαλιστεί!” Αυτή είναι μόνο η αρχή ενός από τα πιο ξεκαρδιστικά μυστήρια φόνου που έχουν ποτέ ανέβει στη σκηνή. Κάθε στοιχείο αποτελεί μια αποκάλυψη και η υπόθεση περιπλέκεται όλο και πιο πολύ. Η λύση του μυστηρίου οδηγεί στο πιο παράξενο κίνητρο που έχει ποτέ κανείς φανταστεί.

Αναμφίβολα, η Θεατρική Ομάδα του Σκουλικάδου διανύοντας µια και πλέον εικοσαετία, πιστή κάθε χρόνο στις θεατρικές της υποχρεώσεις έβαλε πολύ ψηλά τον πήχη και τον ξεπέρασε, αναμετρώμενη ουσιαστικά με τον εαυτό της, με μια άψογη παράσταση, ακόμα και στην ελαχιστότατη λεπτομέρειά της. Υπό την σκηνοθετική προσέγγιση και καθοδήγηση του Μπάμπη Συγούρου, καταθέτουν την ψυχή και το είναι τους στην εκμάθηση των ρόλων και τα κατάφεραν, παρουσιάζοντας μια δεμένη παράσταση, στην οποία όλοι εργάστηκαν με κέφι και μεράκι.

Εύκολα διαπιστώνει κανείς πως το κατάφεραν επειδή έχουν ένα µόνο στόχο: Να υπηρετούν το θέατρο! Η ανάγκη όλης της ομάδας για δημιουργία, αλλά και η αγάπη της για το θέατρο είναι οι βασικότεροι παράγοντες που τους ενώνουν και που κρατούν τόσα χρόνια ενωμένους.

Τιμή εισόδου 10€ Φοιτητικό, μαθητικό 5€.