Πασχαλινές δράσεις

Πολύεδρο

Σάββατο, 27 Απριλίου 2019

Πλούσιο είναι το πρόγραμμα εκδηλώσεων όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα στο Πολύεδρο στην οδό Κανακάρη 147 στην Πάτρα.

Κατ’ αρχάς πραγματοποιείται η έκθεση ζωγραφικής, χαρακτικής, γλυπτικής συνεργατών του Πολύεδρου με γενικό τίτλο “Σαν παρομοίωση του παραδείσου, ο κήπος”.

Την Μ. Πέμπτη 25/4 στις 5 το απόγευμα θα γίνει η θεατρική παράσταση- Θεατρικό παιχνίδι- Κατασκευές με θέμα «Μενέλαος, ο Λαγός του Πάσχα».

Το Πάσχα έρχεται και τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν μία μοναδική εμπειρία, μέσα από τη θεατρική παράσταση «Μενέλαος, ο Λαγός του Πάσχα», στο Πολύεδρο. Η Ομάδα Juniorsevents παρουσιάζει ένα διαδραστικό θεατρικό δρώμενο με πρωταγωνιστές ένα λαγό, τον Μενέλαο, τη νεράιδα της Άνοιξης και την μικρή Φιλαρέτη, ένα κοριτσάκι που ζει σε ορφανοτροφείο. Ένα θεατρικό, σε κείμενο της δημοσιογράφου – συγγραφέα, Ελένης Βασιλοπούλου, οι τρεις ήρωες μαζί με τα παιδιά, ταξιδεύουν μέσα στο παραμύθι και έπειτα γίνονται δημιουργοί και φτιάχνουν λαμπάδες, στεφάνια και αυγά για το Πάσχα!

Όσο για το Μ. Σάββατο 27/4 στις 11.30 το πρωί θα συνεχιστεί η εκπαιδευτική δράση, Θεατρικό παιχνίδι- Κατασκευές «Μενέλαος, ο Λαγός του Πάσχα» όπου σε κλίμα πασχαλινό τα παιδιά θα φτιάξουν μαζί με τα παιδιά πασχαλινές συνθέσεις, λαμπάδες και θα βάψουν αυγά σε συνεργασία με την ομάδα juniorsevents της Ελένης Βασιλοπούλου.

Περιορισμένος αριθμός θέσεων! Κάνετε τις κρατήσεις σας στο 2610. 277342.