Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα 23 Απριλίου

Τα ζώδια για σήμερα 23 Απριλίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Ταύρος

Μπορεί να λειτουργείτε κάπως αυτοκαταστροφικά στον εργασιακό χώρο αυτή τη περίοδο και ίσως βιάζεστε να κλείσετε υποθέσεις και δουλειές, λόγω των δυσμενών όψεων του Άρη, οι οποίες ολοκληρώνονται επεισοδιακά σήμερα. Θέλετε να κάνετε την “απόλυτη” κίνηση, αλλά ούτε φαίνεται να παίρνετε και την απόφαση. Αυτοκαταστροφή όμως και στην υγεία.

Δίδυμοι

Ολοκληρώνονται σήμερα οι δύσκολες αστρολογικές όψεις του Απριλίου, πιθανόν με επεισοδιακό τρόπο. Κι αυτό γιατί ο πολεμικός Άρης κορυφώνει ισχυρές όψεις τώρα, οι οποίες κυρίως επηρεάζουν τα ερωτικά, τις φιλίες και οικονομικά θέματα, στα οποία θα πρέπει να προσέξετε τις αυτοκαταστροφικές κινήσεις. Επικρατεί αρκετός εγωισμός, για λίγες ακόμα μέρες.

Καρκίνος

Δεν σας άφησαν σε ησυχία οι πλανήτες μέσα στον Απρίλιο, αλλά ολοκληρώνεται τώρα το σερί των δύσκολων όψεων. Θέλει αρκετή προσοχή ωστόσο, γιατί οι δυσμενείς όψεις του Άρη σάς κάνουν πολύ αντιδραστικούς, ακόμα και αυτοκαταστροφικούς. Εγωισμός που τυφλώνει. Προσοχή για λίγες ακόμα μέρες σε ατυχήματα, στην εγκληματικότητα και σε εμμονές.

Λέων

Οι δύσκολες όψεις του Άρη κορυφώνονται σήμερα, πιθανόν κάπως επεισοδιακά. Ήδη τις τελευταίες μέρες μπορεί η επικοινωνία και οι μετακινήσεις να είναι πεδία μάχης, το ίδιο και οι συγγενικές ή άλλες κοντινές σχέσεις. Προσέξτε μην πείτε πράγματα που τελικά θα λειτουργήσουν αυτοκαταστροφικά, κυρίως στον εργασιακό χώρο. Προσοχή ακόμα στα οδικά ατυχήματα.

Παρθένος

Κορυφώνονται τώρα τα οικονομικά άγχη και αδιέξοδα με τις ισχυρές όψεις του Άρη, αλλά από αύριο θα αρχίσει να υποχωρεί η ένταση. Οι επιρροές αυτές οδηγούν σε βιαστικές ή και αυτοκαταστροφικές κινήσεις, τόσο στα οικονομικά, όσο και στα ερωτικά. Πιθανοί ανταγωνισμοί γύρω από οικονομικά ζητήματα, αλλά και ανατροπές – αρκετή αστάθεια.

Ζυγός

Σάς ταλαιπώρησε πολύ ο φετινός Απρίλιος με το σερί των πολλών και δυσμενών αστρολογικών όψεων, οι οποίες κλείνουν σήμερα με τις δύσκολες γωνίες του Άρη. Γι' αυτό είναι λογικό να βρίσκεστε σε πολεμικό κλίμα τις τελευταίες εβδομάδες, ενώ για λίγες ακόμα μέρες χρειάζεται προσοχή σε αυτοκαταστροφικές κινήσεις, ατυχήματα, εγωισμούς, θυμούς κι εμμονές.

Σκορπιός

Το κλείσιμο κάποιων κύκλων και θεμάτων στη ζωή σας γίνεται με επεισοδιακό τρόπο τις τελευταίες εβδομάδες, ενώ αυτή η διαδικασία ολοκληρώνεται τώρα με τις δύσκολες όψεις του Άρη. Φτάνει σιγά σιγά σε ένα τέλος το βαθύ ξεκαθάρισμα του παρελθόντος. Πιθανά και επαγγελματικά τελειώματα. Προσοχή σε εμμονές, για μερικές ακόμα μέρες. Κρυφός θυμός.

Τοξότης

Τελειωμό δεν είχαν οι δυσμενείς αστρολογικές επιρροές μέσα στον Απρίλιο, αλλά επιτέλους κορυφώνονται και οι τελευταίες δύσκολες όψεις, στις οποίες συμμετέχει τώρα ο Άρης. Γι' αυτό είναι λογικό το κλίμα να είναι πολεμικό, ειδικά μάλιστα μέσα σε παρέες, ομάδες, κόμματα, συλλόγους. Γίνονται ξεκαθαρίσματα και στα ερωτικά. Αυτοκαταστροφικές οικονομικές κινήσεις.

Αιγόκερως

Στο μάτι του κυκλώνα ήταν το ζώδιό σας μέσα στον Απρίλιο, αλλά φτάνουν σε ένα (επεισοδιακό μάλλον) τέλος οι δυσμενείς αστρολογικές επιρροές σήμερα με τις όψεις του Άρη. Γι' αυτό για λίγες ακόμα μέρες χρειάζεται μεγάλη προσοχή σε αυτοκαταστροφικές τάσεις και ατυχήματα. Μπορεί να σας τυφλώνει ο εγωισμός και να καταστρέφετε πράγματα, και στα επαγγελματικά.

Υδροχόος

Πιθανόν το ζώδιό σας να ταλαιπωρείται με νομικά θέματα ή για τις σπουδές την τελευταία περίοδο, ενώ φτάνει σε μια κορύφωση τώρα αυτή η ταλαιπωρία. Κι αυτό λόγω των δυσμενών όψεων του Άρη, οι οποίες επίσης προκαλούν εντάσεις και ξεκαθαρίσματα σε συγγενικές σχέσεις. Κάποιο κεφάλαιο κλείνει, ίσως επεισοδιακά. Προσοχή σε οδικά ατυχήματα.

Iχθύες

Οι οικονομικές δυσκολίες αλλά και τα ξεκαθαρίσματα σε φιλίες κορυφώνονται και ολοκληρώνονται τώρα με τις δύσκολες γωνίες του Άρη, οι οποίες έκαναν το κλίμα πολεμικό μέσα στον Απρίλιο. Για λίγες ακόμα μέρες χρειάζεται προσοχή σε ανταγωνισμούς, αυτοκαταστροφικές κινήσεις και ταλαιπωρίες σε οικονομικά θέματα. Ίντριγκες σε παρέες, συλλόγους, κόμματα.

Κριός

Το σερί των δύσκολων αστρολογικών όψεων του Απριλίου ολοκληρώνεται επιτέλους σήμερα με τις δυνατές γωνίες του Άρη, οι οποίες σας ωθούν σε επανάσταση και σε εξάρσεις θυμού κι εγωισμού. Ήταν ακραία τα πράγματα τις τελευταίες εβδομάδες, ενώ για λίγες ακόμα μέρες χρειάζεται προσοχή σε ατυχήματα, εμμονές και αυτοκαταστροφικές κινήσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being