Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αυτός είναι ο άντρας που... έκλεψε την καρδιά της Τριερβελέρ

Αυτός είναι ο άντρας που... έκλεψε την κ...

Καθώς φουντώνουν οι φήμες για το γάμο του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ

Καθώς φουντώνουν οι φήμες για το γάμο του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ με τη Γαλλίδα ηθοποιό Ζουλί Γκαγιέ μέσα στον Αύγουστο, η πρώην πρώτη κυρία Βαλερί Τριερβελέρ έχει βαλθεί να... τρελάνει τον ερωτύλο Ολάντ, παρουσιάζοντας ακόμη ένα νέο αμόρε. Ο αντικαταστάτης του Ολάντ, βρέθηκε στο πρόσωπου του γοητευτικού Αμερικανο-Λιβανέζου, Χανί Γιακάν.

Να σημειωθεί πως η γνωριμία δεν είναι καινούργια, αφού ο φωτογραφικός φακός είχε συλλάβει τον περασμένο Νοέμβριο την Βαλερί σε διαφορετικές στιγμές παρέα με τον 52χρονο Γιακάν, o οποίος δραστηριοποιείται στον τομέα της πληροφορικής και αποφεύγει -όσο μπορεί- τα φώτα της δημοσιότητας.
Ειδικότερα, οι δυο τους γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια ταξιδιού της Τριερβελέρ στην Βηρυτό κατά το οποίο η δημοσιογράφος και πρώην πρώτη κυρία είχε επισκεφθεί καταυλισμό προσφύγων από την Συρία. Συναντήθηκαν ξανά στο Παρίσι για δείπνο με φίλους, τον περασμένο Φεβρουάριο.



Σύμφωνα με βιβλίο που κυκλοφορησε πρόσφατα, ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Ιβ Αζερουάλ στο οποίο γινόταν λόγος για επισημοποίηση της σχέσης του Ολάντ με την Γκαγιέ, γίνεται αναφορά στον Γιακάν.

Αξιοσημείωτη είναι η αντίδραση του Γάλλου προέδρου, όταν είδε τον αντικαταστάτη του. Ο ίδιος δεν δίστασε να δηλώσει σε συνεργάτη του που του έδειξε τις σχετικές φωτογραφίες στο κινητό του: «Με βρίσκω πολύ πιο γοητευτικό από εκείνον!». Στη συνέχεια ξέσπασε σε γέλια ή τουλάχιστον έτσι ισχυρίζεται το βιβλίο.

Τέλος, να σημειωθεί πως δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα περιοδικών που διαρρέουν πως η Ζουλί Γκαγιέ πιέζει τον Ολάντ ώστε να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, καθώς θεωρεί ότι ο ρόλος της ερωμένης δεν την τιμά και δεν της ταιριάζει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις