Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

«Mea culpa» από τον Φελπς - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

«Mea culpa» από τον Φελπς - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης είχε συλληφθεί να οδηγεί μεθυσμένος

Ο Αμερικανός πρωταθλητής της κολύμβησης, Μάικλ Φελπς, παραδέχθηκε δημόσια το λάθος του και ζήτησε συγγνώμη. Με μήνυμά του σε κοινωνικό δίκτυο ο σπουδαίος αθλητής, ο οποίος συνελήφθη (αργότερα αφέθηκε ελεύθερος) για οδήγηση σε κατάσταση μέθης στη Βαλτιμόρη ανέλαβε την ευθύνη.

«Καταλαβαίνω τη σοβαρότητα των πράξεών μου και αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη.

Γνωρίζω ότι τα λόγια μου δεν σημαίνουν πολλά αυτή τη στιγμή, αλλά είμαι βαθύτατα λυπημένος για όλους εκείνους που απογοήτευσα» αναφέρει το μήνυμα του Φελπς.

Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης είχε συλληφθεί τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης μετά το αλκοστέστ στο οποίο υποβλήθηκε, όταν εντοπίστηκε από ραντάρ να οδηγεί με υπερβολική ταχύτητα σε σήραγγα, στην πόλη της Βαλτιμόρης.

Αρχικά κρατήθηκε από την αστυνομία αλλά στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος καθώς διαπιστώθηκε πως ήταν σε θέση να εκτελέσει ικανοποιητικά σειρά τυποποιημένων ασκήσεων που αφορούν τη νηφαλιότητα.

Ο 29χρονος αθλητής, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα όλων των εποχών στην κολύμβηση, είναι κάτοχος παγκοσμίων ρεκόρ σε διάφορα αγωνίσματα και έχει κατακτήσει 18 χρυσά, 2 ασημένια και 2 χάλκινα μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες από το 2004 έως και το 2012.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports