Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πάτρα: Θλίψη στην οικογένεια της Παναχαϊκής - Έφυγε από την ζωή ο μεγάλος "δάσκαλος" Σπύρος Βουλγαράκης - Ο δημιουργός της χρυσής πεντάδας του 1970

Πάτρα: Θλίψη στην οικογένεια της Παναχαϊ...

Αύριο η κηδεία του

Θλίψη στην οικογένεια της Παναχαϊκής καθώς σήμερα το μεσημέρι έφυγε από την ζωή ο Σπύρος Βουλγαράκης, ο άνθρωπος που είχε «χτίσει» την μεγάλη ομάδα της δεκαετίας του 1970 και ο ανιχνευτής ταλέντων που για χρόνια σταδιοδρόμησαν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ένας σεμνός και μετρημένος άνθρωπος που παρά την τεράστια προσφορά του στον αθλητισμό της Πάτρας ουδέποτε επεδίωξε την προβολή και την αναγνώριση. Ήταν εκείνος που ανακάλυψε τους Δαβουρλή, Ρήγα, Λεβεντάκο, Μιχαλόπουλο και Στραβοπόδη, την χρυσή «πεντάδα» της Παναχαϊκής και μετέπειτα μεγάλα ονόματα της Πατρινής ομάδας όπως ο Γιάννης Ψαρράς, ο Πάρης Γεωργακόπουλος, ο Χρήστος Βασιλόπουλος, ο Νίκος Παπαγιαννόπουλος, ο Θόδωρος Πατρώνης, ο Γιώργος και ο Μπάμπης Σπανοσωτηρόπουλος, ο Ανδρέας Αλεβιζόπουλος, ο Τάκης Κυριακόπουλος και πάρα πολλοί άλλοι.

Ο Σπύρος Βουλγαράκης, όπως πληροφορείται το thebest.gr, τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την υγεία του και παρέμενε σπίτι του. Η κηδεία του θα γίνει αύριο σε στενό οικογενειακό κύκλο, όπως επιθυμούσε ο ίδιος.

Για δεκαετίες ο Σπύρος Βουλγαράκης τροφοδοτούσε με ταλέντα το Πατραϊκό ποδόσφαιρο, διδάσκοντας δουλειά και πειθαρχεία. Από τα χέρια του πέρασαν χιλιάδες Πατρινόπουλα που αντιμετώπιζαν πάντα με σεβασμό και αφοσίωση τον «δάσκαλο» τους.

Μια λαμπρή προσωπικότητα που μέσα από το ποδόσφαιρο δίδαξε την ίδια την φιλοσοφία της ζωής. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports