Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

FREE TIME

/

Η αγγελία που κάνει θραύση στο διαδίκτυο

Η αγγελία που κάνει θραύση στο διαδίκτυο

Τι ζητά ο «έξυπνος» εστιάτορας και η «πληρωμένη» απάντηση των μουσικών

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ημέρες η αγγελία εστιάτορα με την οποία ζητά από μουσικούς να παίζουν δωρεάν στο μαγαζί του για να… προβάλουν τη δουλειά τους! Απολαυστική όμως, είναι και η απάντηση των μουσικών προς τον «επαγγελματία».

Η αγγελία του εστιάτορα: «Είμαστε ένα μικρό εστιατόριο και ψάχνουμε για δωρεάν μουσικούς που θα ήθελαν να προωθήσουν τη δουλειά τους και να πουλήσουν cd. Δεν θα είναι μια καθημερινή δουλειά αλλά μόνο για ειδικές περιπτώσεις. Μπορεί όμως να γίνει καθημερινή, αν υπάρξει θετική ανταπόκριση. Μας αρέσουν όλα τα είδη μουσικής. Αν θέλετε να προωθήσετε τη μουσική σας, παρακαλώ να επικοινωνήσετε μαζί μας».

Και η απάντηση των μουσικών: «Γεια σας. Είμαστε μουσικοί και έχουμε ένα μεγάλο σπίτι. Ψάχνουμε έναν εστιάτορα να έρθει στο σπίτι μας και να προωθήσει τη δουλειά του ετοιμάζοντας φαγητό για εμάς και τους φίλους μας. Δεν θα είναι καθημερινή εργασία, αλλά αν μας αρέσουν τα φαγητά μπορείτε να έρχεστε κάθε βράδυ. Δεν έχουμε πρόβλημα με καμία κουζίνα, εξωτική, έθνικ κλπ. Θα θέλατε να προωθήσετε το εστιατόριό σας; Ενημερώστε μας παρακαλώ».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Free time