Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

ΑΥΤΟ είναι το μυστικό για τα υπέροχα πόδια της Jennifer Aniston - ΦΩΤΟ

ΑΥΤΟ είναι το μυστικό για τα υπέροχα πόδ...

Φανατική της Yogalosophy

Τα 45 της χρόνια συμπληρώνει σε λίγες μέρες, στις 11 Φεβρουαρίου, η γνωστή Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός Jennifer Aniston, η οποία διαθέτει ένα από τα πιο ωραία και καλογυμνασμένα σώματα στο Hollywood.

Αυτό όμως που θεωρείται ως το πιο καυτό στην εμφάνισή της είναι τα υπέροχα πόδια της, τα οποία φροντίζει να αναδεικνύει φορώντας κοντές φούστες και κοντά φορέματα.

Η ίδια σε συνέντευξή της έχει πει ότι η δυναμική γιόγκα που κάνει εδώ και πολλά χρόνια τής έχει αλλάξει το σώμα και της έχει γραμμώσει τα πόδια της. Και όλα αυτά φυσικά οφείλονται σε μια κυρία που έχει κάνει στο Hollywood τη γιόγκα επιστήμη.

Mandy Ingber, το όνομα αυτής της κυρίας, η οποία βρίσκεται πίσω από τα πιο σέξι επώνυμα κορμιά. Η Ingber δεν είναι personal trainer μόνο της Jennifer αλλά και των Kate Beckinsale, Courtney Cox και πλήθος άλλων.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό “Glow” η Mandy μίλησε για τη γιόγκα που μεταμορφώνει στην κυριολεξία τα σώματα αφού πρώτα χαλαρώσει το πνεύμα:

“Αν και πολλοί άνθρωποι δεν το πιστεύουν η γιόγκα έχει πολλή ενέργεια. Το δικό μου μάθημα της γιόγκα λέγεται Yogalosophy. Κάνοντας Yogalosophy καις πολλές θερμίδες γιατί ανεβαίνει ο καρδιακός σου παλμός και απελευθερώνεται το πνεύμα σου με τη συγκέντρωση. Οσοι λοιπόν νομίζουν ότι η γιόγκα είναι μόνο χαλαρή άσκηση, απλά δεν έχουν κάνει τη σωστή. Και η hot yoga επίσης βοηθάει στο να κάψεις λίπος αλλά και να ενεργοποιήσεις όλο σου το σώμα. Σε 28 μάλιστα μέρες μπορείς να δεις τα πρώτα σημαντικά αποτελέσματα στο σώμα σου. Φυσικά για μόνιμα και θεαματικά αποτελέσματα πρέπει να συνεχίσεις.

















 

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight