Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: «Θερμή υποδοχή» ετοιμάζει η ΑΔΕΔΥ στον υφυπουργό Εργασίας Αν. Πετρόπουλο

Πάτρα: «Θερμή υποδοχή» ετοιμάζει η ΑΔΕΔΥ...

Διοργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το Ασφαλιστικό

Συλλαλητήριο για το ασφαλιστικό διοργανώνει την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016 στις 6:00 το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο, το Νομαρχιακό Τμήμα Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Αχαΐας με αφορμή την επίσκεψη του Υφυπουργού Εργασίας κ. Αναστάσιου Πετρόπουλου στην Πάτρα.

Ο υφυπουργός Εργασίας θα έρθει στην Πάτρα προκειμένου να μιλήσει σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας για το ασφαλιστικό, στις 7.30 το απόγευμα στον Εμπορικό Σύλλογο.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΑΔΕΔΥ Αχαΐας ο κ. Πετρόπουλος: «Έρχεται να προπαγανδίσει τα νέα μέτρα του Κυβερνητικού Σχεδίου για το Ασφαλιστικό, ενός Σχεδίου- Εκτρώματος που αντιτίθεται σε όσα ως Εργατολόγος υπερασπίζονταν στο παρελθόν μαζί με τον προϊστάμενο του Υπουργό και συνάδελφό του επίσηςΕργατολόγο κ. Κατρούγκαλο».

Για το λόγο αυτό το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ: «καλεί όλους τους Συναδέλφους Εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους νέους, τους ανέργους, τους αγρότες,τους ελεύθερους επαγγελματίες, την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016 στις 6:00 το απόγευμα, σε Συγκέντρωση- ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ, μπροστά στο Εργατικό Κέντρο.

Στα πλαίσια των ΔΡΑΣΕΩΝ k΄ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ που όλοι μας έχουμε αποφασίσει, επιβάλλεται να εκφράσουμε με την συμμετοχή μας, την καθολική αντίθεση στο προαναφερόμενο ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ Ασφαλιστικό ΣΧΕΔΙΟ και παράλληλα να καταδικάσουμε τόσο την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ όσο και την ΘΡΑΣΥΤΗΤΑ του προαναφερόμενου πάλαι ποτέ υπερασπιστή μας και νυν Υφυπουργού υπεύθυνου για θέματα Κοινωνικής Ασφάλισης.

Η εκθεμελίωση της Κοινωνικής Ασφάλισης και η προώθηση ψήφισης ενός

Νομοσχεδίου που χτυπά όλους μας, δεν μπορεί να μας αφήσει αδιάφορους.

Η σφαγή μας δεν μπορεί να έχει την συγκατάθεσή μας.

Τα ισοδύναμα και οι κόκκινες γραμμές μεταμορφώνονται σε συνολική επίθεση απέναντι στο δικαίωμα της Επιβίωσης του Λαού. Η επίθεση ΕΕ, Δ.Ν.Τ, Κυβέρνησης στα Εργασιακά- Ασφαλιστικά και η φτωχοποίηση του Λαού δεν πρέπει να μείνει αναπάντητη.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις