Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Οι εργαζόμενοι του Αγίου Ανδρέα έκοψαν την πίτα τους και αποχαιρέτησαν 25 συνταξιούχους συναδέλφους τους -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Οι εργαζόμενοι του Αγίου Ανδρέα έ...

Ομιλίες, απολογισμός και δώρα

Εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε την  Παρασκευή 22/1/16 στις 12 το μεσημέρι το Σωματείο Εργαζομένων στο ΓΚΝΠ "Άγιος Ανδρέας, "Ο Ιπποκράτης".

Στη κατάμεστη, από τους εργαζόμενους, γιαατρούς και συνταξιούχους του 2015, αίθουσα και στην ως συνήθως πανηγυρικού χαρακτήρα εκδήλωσή έγιναν:

  • Κατ΄ αρχήν την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, πού έφερε την αφιέρωση « Με την ΕΥΧΗ για την ΚΤΙΡΙΑΚΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ του 7ορόφου Κτιρίου  - ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ-ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ και την ΕΛΠΙΔΑ  στη ΣΥΝΤΑΞΗ », από τον Πρόεδρο του Σωματείου Κώστα Πετρόπουλο  και στη συνέχεια την σχετική ομιλία του, όπου αναφέρθηκε στα πιο σοβαρά προβλήματα πού αντιμετωπίζουμε ως Νοσοκομείο και Εργαζόμενοι σ΄ αυτό κάνοντας παράλληλα έναν μίνι απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και τους στόχους της χρονιάς που ξεκίνησε, ομιλία  που μπορείτε να διαβάσετε κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο που ακολουθεί ( https://files.acrobat.com/a/preview/8c345d64-096f-4a1d-b57f-dc1e65bd0c04 ).

  • Στη συνέχεια έγιναν οι καθιερωμένοι χαιρετισμοί, από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας τον κ. Απόστολο Κατσιφάρα, που αναφερόμενος  στο Κτιριακό και όχι μόνον, είπε ότι οι σχετικές πιστώσεις ανακατασκευής είναι εξασφαλισμένες και ότι εκείνο που χρειάζεται είναι η πίεση προς τα αρμόδια κυβερνητικά όργανα έτσι ώστε να μην σταματήσει η ροή της εκταμίευσης και το έργο να παραδοθεί τον Αύγουστο της τρέχουσας χρονιάς. Επίσης ανακοίνωσε την πρωτοβουλία ευρείας σύσκεψης στην περιφέρεια το Σάββατο 30/1/16 για τα προβλήματα των δομών υγείας της Περιφέρειας. Η συνέχεια έγινε με χαιρετισμούς, με τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας τον κ. Γρηγόρη Αλεξόπουλο, τον Εκπρόσωπο του Δημάρχου Πάτρας, τον Αντιδήμαρχο Πατρέων Πελεκούδα Δημήτρη, τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας μας της ΠΟΕΔΗΝ τον Συνάδελφο Γιαννάκο Μιχάλη,  την Διοικητεύουσα Διευθύντρια της Αιμοδοσίας Κα Θεοδωρή, τον Πρόεδρο του Ν.Τ ΑΔΕΔΥ Ηλία Σκεπετάρη, τον Εκπρόσωπο του Βουλευτή Αχαϊας του Κου Καραθανασόπουλου, τον Αντιπρόεδρο του ΕΟΠΥ Τάκη Γεωργακόπουλο, τον Περιφερειακό Σύμβουλο Βασίλη Χατζηλάμπρου, τον Εκπρόσωπο του Σωματείου των Εργαζόμενων του ΝΝΘώρακος Βλάχο Δημοσθένη, τον Εκπρόσωπο του Σωματείου Εργαζομένων του ΠΠΝΡΙΟΥ Τσάμη Κώστα, τον Εκπρόσωπο των Ιατρών στο Δ.Σ του Νοσοκομείου Παναγιώτη Ηλιόπουλο, τα μέλη του Δ.Σ του Νοσοκομείου Πόπη Τριανταφυλλοπούλου και Σπύρο Σταυρογιαννόπουλο, την Διοικητική Διευθύντρια Δέσποινα Τζίφα και την  Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Αβραμοπούλου Χαρά.

  • Ακολούθησε η κλήρωση των τυχερών. Το φλουρί και ο πρώτος λαχνός ήταν μια ΧΡΥΣΗ ΛΙΡΑ, προσφορά του Σωματείου Ιπποκράτης, την οποία κέρδισε ο  Νοσηλευτής ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ. Επίσης κληρώθηκαν, ένα Ασφαλιστήριο οικοσκευής αξίας 30.0000 ευρώ από τον Διευθυντή ομάδας της  Εθνικής Ασφαλιστικής Σπαλιάρα Χρήστο που κέρδισε η Νοσηλεύτρια ΚΟΨΑΡΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ,  μία 4ήμερη άδεια πού κέρδισε ο Νοσοκόμος ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ και   μία 3ήμερη άδεια που κέρδισε η Νοσηλεύτρια ΑΝΕΣΤΗ ΒΑΣΩ.

  • Τέλος έγινε αποχαιρετισμός των 25 Συνταξιούχων της χρονιάς πού πέρασε και απονομή εκ μέρους του Σωματείου Ιπποκράτης, σχετικού ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟΥ για την πολύχρονη διαδρομή και προσφορά τους στο Νοσοκομείο Αγ. Ανδρέας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις