Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Παναιτωλοακαρνανικό συλλαλητήριο για τα Νοσοκομεία Αγρινίου - Μεσολογγίου

Παναιτωλοακαρνανικό συλλαλητήριο για τα ...

Θα πραγματοποιηθεί και στις δύο πόλεις την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου

Νέο συλλαλητήριο για τα Νοσοκομεία Αγρινίου και Μεσολογγίου ανακοίνωσαν σύσσωμοι οι φορείς των δύο πόλεων. Η παράσταση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί και στις δύο πόλεις την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή τους:

"Παναιτωλοακαρνανικό συλλαλητήριο για τα Νοσοκομεία Αγρινίου - Μεσολογγίου και τις δομές υγείας της Αιτωλοακαρνανίας πραγματοποιείται την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου με τη συμμετοχή του συνόλου των φορέων των δύο πόλεων, σε μια πάνδημη έκφραση έντονης διαμαρτυρίας για τα σωρευμένα προβλήματα στα συγκεκριμένα Ιδρύματα και τις επιπτώσεις τους στην Υγεία και την καθημερινότητα των πολιτών.

Ειδικότερα, στο Αγρίνιο η συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Δημοκρατίας, στις 11 π.μ., και στο Μεσολόγγι στην πλατεία Μάρκου Μπότσαρη, στη 1 μ.μ.

Αξίζει να τονιστεί ο ενωτικός χαρακτήρας της εκδήλωσης διαμαρτυρίας καθόσον σε αυτή, για πρώτη φορά, εδώ και πολλά χρόνια στην περιοχή, και ενδεχομένως πανελλαδικά, συμμετέχουν φορείς απ’ όλο το φάσμα της πολιτικής και κοινωνικής ζωής, οι οποίοι, εμπράκτως, παραμέρισαν τις διαφορές τους στη λογική του «όλοι μαζί, εστιάζοντας σε αυτά που μας ενώνουν, μπορούμε να πιέσουμε περισσότερο και να πετύχουμε καλύτερα αποτελέσματα στην κατεύθυνση της επίλυσης των μεγάλων προβλημάτων που μαστίζουν τον Τόπο μας»."

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το εργατοϋπαλληλικό κέντρο Μεσολογγίου, συμπαραστάτης στις κινητοποιήσεις των αγροτών

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις