Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Βόλεϊ: Τέλος στην καριέρα του Βασίλη Κουρνέτα

Βόλεϊ: Τέλος στην καριέρα του Βασίλη Κουρνέτα

Ο κορυφαίος πασαδόρος ανακοίνωσε την απόφασή του

Τους τίτλους τέλους σε μία σπουδαία καριέρα αποφάσισε να ρίξει ο Βασίλης Κουρνέτας σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΠΑΟΚ, Αντώνης Τσαλόπουλος.

Θεωρείται και όχι άδικα ως ένας από τους καλύτερους πασαδόρους που έβγαλε το ελληνικό βόλεϊ. Άξιος συνεχιστής του Θανάση Μουστακίδη.

Στην μεγάλη του καριέρα κατέκτησε όχι ένα και δύο αλλά εννιά πρωταθλήματα και επτά Κύπελλα. Τα δύο πρωταθλήματα συνεχόμενα με τον ΠΑΟΚ, όταν στον Ολυμπιακό πίστεψαν πως ήταν μεγάλος για να τους βοηθήσει. Ο λόγος φυσικά για τον Βασίλη Κουρνέτα, ο οποίος δεν θα συνεχίσει να βρίσκεται στα τάραφλεξ.

Ο έμπειρος παίκτης ενημέρωσε τον «δικέφαλο» όπως επιβεβαίωσε με δήλωσή του: «Ναι είναι οριστικό. Αποφάσισα να σταματήσω και ήδη έχω ενημερώσει τον ΠΑΟΚ για την απόφασή μου αυτή. Τις επόμενες ημέρες θα τοποθετηθώ αναλυτικά».

Η αλήθεια είναι πως μετά και την ανακοίνωση απόκτησης του Γκόμεζ στον ΠΑΟΚ έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να μείνει και ο Κουρνέτας, ο 40χρονος όμως πασαδόρος πήρε την μεγάλη απόφαση θέλοντας να φύγει από το προσκήνιο έτσι όπως είχε μάθει να είναι στην καριέρα του. Πρωταθλητής.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βόλεϊ: Και πάλι στον ΠΑΟΚ ο Γκόμεζ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports