Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Πάτρα: Με νέο σύγχρονο μηχάνημα Ηλεκτροεγκεφαλογραφίας εξοπλίστηκε το Νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας"

Πάτρα: Με νέο σύγχρονο μηχάνημα Ηλεκτροε...

Μεγάλος όγκος ασθενών στο Νευρολογικό Τμήμα του νοσοκομείου

Το Νευρολογικό Τμήμα του Γ.Ν. Πατρών ο Άγιος Ανδρέας” εξυπηρετεί ετησίως μεγάλο αριθμό ασθενών που εξετάζονται στα εργαστήρια Κλινικής Νευροφυσιολογίας.

Ειδικότερα εκτελούνται περί τα 600 Ηλεκτρο-Eγκεφαλογραφήματα ετησίως και κάθε χρόνο παρατηρείται ανοδική τάση στον αριθμό των εξεταζομένων ασθενών.

Στα πλαίσια της αναβάθμισης του εξοπλισμού του, Το Νευρολογικό Τμήμα του Γ.Ν. Πατρών ο Άγιος Ανδρέας” παρέλαβε και λειτουργεί νέο, σύγχρονο (3ης γενιάς) σύστημα Ηλεκτρο-Εγκεφαλογραφήματος αξίας 16.000 ευρώ.

Η προμήθεια έγινε με δωρεά στο ΓΝ Πατρών από τη φαρμακευτική εταιρεία ΓΕΝΕΣΙΣ ΦΑΡΜΑ την οποία ευχαριστούμε για την συμβολή της στην αναβάθμιση του εξοπλισμού του τμήματος.

Η αποδοχή της δωρεάς έγινε από το Δ.Σ. του Νοσοκομείου, αφού τηρήθηκαν όλες οι νόμιμες διαδικασίες.

Την 18 Μαΐου 2016 πραγματοποιήθηκε τελετή παραλαβής του μηχανήματος, παρουσία της εκτελούντος χρέη Διοικητή, Διευθύντριας Ιατρικής Υπηρεσίας κ. Θεοδωρή Ελένης, της Προέδρου Επιστ. Συμβουλίου κ. Ντόντου Βασ/κής. του Διευθυντού Παθ. Τομέα κ. Γεωργίου Παναγιώτη, της Διευθύντριας Παθ. Κλινικής κ. Φραγκούλια Αγγ, Διοικ. Διευθύντριας κ. Τζίφα Δεσπ, του Προέδρου του Σωματείου εργαζομένων του ΓΝΠ κ. Πετρόπουλου Κώστα, των εργαζομένων του Τμήματος και εργαζομένων του Νοσοκομείου.

Η απόκτηση ενός τέτοιου σύγχρονου συστήματος αποτελεί σημαντική αναβάθμιση του τεχνολογικού εξοπλισμού του Τμήματος και αναμένεται να αποτελέσει βάση για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας στους ασθενείς μας με βελτίωση της παρακολούθησης τους αλλά και την αποτελεσματικότερη παρακολούθηση των νέων θεραπειών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being