Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Απολογείται σήμερα ο "δράκος του Αμαρουσίου" - Το ξέσπασμα της μητέρας του

Απολογείται σήμερα ο "δράκος του Αμ...

ΒΙΝΤΕΟ

Ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί οδηγείται σήμερα ο 30χρονος, που συνελήφθη για επιθέσεις σε γυναίκες, αποκαλούμενος και δράκος του Αμαρουσίου.

Την Παρασκευή ο συνήγορός του ζήτησε από τον ανακριτή να δοθεί περαιτέρω χρόνος ώστε να προετοιμάσει την απολογία του. Ο 30χρονος άνδρας ομολόγησε πέντε επιθέσεις στους αστυνομικούς, ενώ καταγγελία υπάρχει και από μία έκτη γυναίκα.

Στην αρχή αρνιόταν οποιαδήποτε σχέση με την υπόθεση, ωστόσο έπειτα από τις επίμονες ερωτήσεις αστυνομικών παραδέχθηκε τις πράξεις του, επικαλούμενος ερωτική απογοήτευση.

Στο μεταξύ οι έρευνες για την υπόθεση δολοφονίας της 69χρονης Ελευθερίας Αγραφιώτου στρέφονται αλλού, καθώς τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν συνδέουν τον 30χρονο με το στυγερό έγκλημα που διαπράχθηκε σε υπόγειο παρκινγκ στην ίδια περιοχή.

H μητέρα του 30χρονου μίλησε στην εκπομπή του Ε "Αποκαλυπτικά" και ζήτησε επανειλημμένα συγγνώμη από τις γυναίκες που έζησαν τον τρόμο και από τις οικογένειές τους. Το παιδί μου είναι άρρωστο λέει και προσθέτει πως δεν έχει καμία πρόθεση να δικαιολογήσει τις πράξεις του.

«Θα ήθελα να ζητήσω χίλια συγγνώμη από τις γυναίκες, από τις οικογένειές τους, για τον πόνο που τους προκάλεσε το παιδί μου. Το παιδί μουδεν είναι δράκος όπως τον λένε. Είχε τώρα τελευταία μια σχέση, ένα χρόνο, ενάμιση, ερωτεύτηκε παράφορα μια κοπέλα. Και τον εγκατέλειψε... Της έδινε όλο ευκαιρίες και τελικά ήταν η χαριστική βολή. Χώρισε κι έφυγε. Και στις κοπέλες φαίνεται έβλεπε αυτήν» λέει η γυναίκα.

Όπως είπε, δεν τον έχει δει παρά μια φορά στα κρατητήρια και ήταν σαν χαμένος, σαν να μην ήξερε που βρισκόταν.

 

BINTEO

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις