Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Συνεχίζεται το 11ο Τουρνουά Beach Volley στη Ναύπακτο - Σήμερα ξεκινούν οι αγώνες του βασικού ταμπλό του τουρνουά

Συνεχίζεται το 11ο Τουρνουά Beach Volley...

Συμμετέχουν 31 ομάδες εκ των οποίων οι 12 γυναικών και οι 19 ανδρών

Το «11ο Τουρνουά Beach Volley» που φιλοξενείται στην πόλη της Ναυπάκτου, ξεκίνησε την Τρίτη 26 Ιουλίου 2016 και την Πέμπτη 28/7 ολοκληρώθηκε η φάση των προκριματικών. Με τη συμμετοχή συνολικά 31 ομάδων (12 γυναικών και 19 ανδρών) και με δεκάδες θεατές να περνούν κάθε μέρα από τις εγκαταστάσεις του Beach Volley στο Άλσος της παραλίας του Γριμπόβου, το Τουρνουά μπορεί ήδη να χαρακτηριστεί επιτυχημένο, ακόμα κι αν τα παιχνίδια δεν έχουν περάσει στο κυρίως μενού.

Ο Δήμος Ναυπακτίας, στο πλαίσιο της καμπάνιας «ΑλλάΖΩ την πόλη μου… και μου αρέσει», στηρίζει την πολυετή προσπάθεια της  Ομόνοιας Ναυπάκτου και καλεί τους Ναυπάκτιους αλλά και τους επισκέπτες και παραθεριστές της πόλης, για τις επόμενες ημέρες, έως και την Κυριακή 31 Ιουλίου 2016, να δώσουν το παρών παρακολουθώντας τις πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Την Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016 θα ξεκινήσουν οι αγώνες του βασικού ταμπλό του Τουρνουά με τις «δυνατές» ομάδες, οι οποίες απαρτίζονται από αθλητές και αθλήτριες που είτε ανήκουν σε συλλόγους πετοσφαίρισης, είτε ασχολούνται ειδικότερα με το beach volley. Στην κατηγορία αυτή θα συμμετάσχουν και οι καλύτερες ομάδες των κατηγοριών που ολοκληρώνουν σήμερα τις υποχρεώσεις τους. Οι αναμετρήσεις από την Παρασκευή έως και την Κυριακή θα ξεκινούν στις 12 το μεσημέρι και θα ολοκληρώνονται στις 8 το βράδυ.

Την Κυριακή, ημέρα ολοκλήρωσης του Τουρνουά, στο χώρο του Άλσους θα στηθεί για όλη τη διάρκεια της ημέρας μία μεγάλη γιορτή, με πλούσια δρώμενα, μουσική και πολύ καλή διάθεση. Το «11ο Τουρνουά Beach Volley» αποτελεί γι’ αυτό το Σαββατοκύριακο μία από τις ωραιότερες προτάσεις της περιοχής της Ναυπακτίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports