Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 27 Αυγούστου

Τα ζώδια σήμερα 27 Αυγούστου

Ζώδια

Κριός

Ευεργετική για τα εργασιακά αλλά και για θέματα υγείας η σύνοδος Αφροδίτης-Δία που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, η οποία ευνοεί ιδιαίτερα τις συνεργασίες, ενώ αυτές τις μέρες φέρνει βελτίωση στις συνθήκες και στις σχέσεις στο χώρο δουλειάς. Βελτίωση και στα έσοδα. Γίνεται όμως πιο εύκολη και θετική και η καθημερινότητά σας.

Ταύρος

Πάρα πολύ ωραία για τα ερωτικά η σύνοδος Αφροδίτης-Δία που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, η οποία αυτές τις μέρες απογειώνει τη λάμψη, τη γοητεία και τις κατακτήσεις σας. Δίνει την ευκαιρία για ωραίες στιγμές διασκέδασης, φλερτ, ανεμελιάς και καλοκαιρινών απολαύσεων. Βελτίωση του εισοδήματος, αύξηση της δημιουργικότητας. Εύνοια με τα παιδιά.

Δίδυμοι

Βελτιώνει την ψυχολογία σας αλλά και τις σχέσεις σας με την οικογένεια η σύνοδος Αφροδίτης-Δία που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, μια πολύτιμη επιρροή που σας ανακουφίζει απ' τις σημαντικές πιέσεις και δοκιμασίες που συνολικά το ζώδιό σας βιώνει αυτή την εποχή. Εύνοια σε θέματα σπιτιού κι ακινήτων. Οικονομική

Καρκίνος

Όμορφες συναντήσεις και ωραίες βόλτες και ταξιδάκια φέρνει αυτές τις μέρες η ευεργετική σύνοδος Αφροδίτης-Δία που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο. Ερωτικές γνωριμίες και συναντήσεις πιθανές. Μια όψη που βελτιώνει σημαντικά την επικοινωνία, την κάνει πιο ήπια και θετική, ενώ και ο νους σας γαληνεύει. Θετικές

Λέων

Πολύ ευεργετική για τα οικονομικά σας είναι η σύνοδος Αφροδίτης-Δία που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, η οποία αυτές τις μέρες βελτιώνει τα έσοδα, ενώ δίνει την ευκαιρία για ωραίες αγορές αλλά και για καλές πωλήσεις. Απολαμβάνετε πλήρως τη ζωή, την ηρεμία, τις αισθήσεις, τη φύση, το καλό φαγητό, τη μουσική και την παρέα.

Παρθένος

Η ευμενής Αφροδίτη συναντά τον γενναιόδωρο Δία στο ζώδιό σας μέσα στο Σαββατοκύριακο, μια σύνοδος πολύ ευεργετική, η οποία αυτές τις μέρες φέρνει κάποια δώρα στη ζωή σας, θετικές εξελίξεις στις σχέσεις, βελτίωση εσόδων, ωραίες αγορές, ενώ απολαμβάνετε πλήρως τη ζωή και τις αισθήσεις. Αυξημένη δημοφιλία, γοητεία και καλοσύνη.

Ζυγός

Ανακούφιση ψυχολογική και ανάταση πνευματική φέρνει αυτές τις μέρες η ευεργετική σύνοδος Αφροδίτης-Δία που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, μια επιρροή που επίσης μπορεί να φέρνει  το αίσιο κλείσιμο ορισμένων θεμάτων ή κύκλων, ή την πληρωμή παλιών κόπων. Αίσθημα ξεκούρασης, ωραίες στιγμές φυγής απ' τα καθημερινά. Εύνοια σε τέχνη, πνευματικότητα, φιλανθρωπία.

Σκορπιός

Η ωραία σύνοδος Αφροδίτης-Δία που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, βελτιώνει πολύ τις φιλικές σας σχέσεις αυτές τις μέρες, ενώ περνάτε πολύ καλά με τις παρέες σας αλλά και μέσα σε ομάδες. Μια επιρροή που ευνοεί ιδιαίτερα τη δικτύωση και τις γνωριμίες. Πιθανές γνωριμίες και μέσα απ' το διαδίκτυο. Το μέλλον φαίνεται θετικό. Εύνοια σε σχέδια.

Τοξότης

Μια επιρροή πολύ ευεργετική για την επαγγελματική και τη δημόσια εικόνα σας, η σύνοδος Αφροδίτης-Δία που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο σάς κάνει πιο δημοφιλείς, ενώ ευνοεί τις συνεργασίες. Οι σχέσεις σας με άτομα εξουσίας βελτιώνονται σημαντικά, και πιθανόν να λαμβάνετε εύνοια απ' αυτά. Ιδανικές μέρες

Αιγόκερως

Σας ευνοεί ιδιαίτερα η ευεργετική σύνοδος Αφροδίτης-Δία που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, η οποία αυτές τις μέρες σάς φέρνει κάποια ωραία δώρα, οικονομικά κι αισθηματικά, όμορφα ταξίδια και περιπέτειες, ενώ προχωράτε σε ορισμένα ανοίγματα, με τη βοήθεια της τύχης. Εύνοια σε θέματα σπουδών/εκπαίδευσης, νομικών κι επαφών με το εξωτερικό. Η ζωή έχει νόημα!

Υδροχόος

Τόνωση οικονομική και ψυχολογική φέρνει αυτές τις μέρες η ευεργετική σύνοδος Αφροδίτης-Δία που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, ενώ μπορεί να λαμβάνετε χορηγίες ή εύνοια σε ζητήματα δανείων, επενδύσεων, κληρονομικών, ασφαλειών, διατροφής κλπ. Βελτιώνει όμως σημαντικά και την ερωτική σας ζωή, ενώ η σχέση με το σύντροφο γίνεται πιο θετική και ουσιαστική.

Ιχθύες

Ευνοεί πολύ τις σχέσεις και την κοινωνική σας ζωή αυτές τις μέρες η σύνοδος Αφροδίτης-Δία που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, η οποία φέρνει ευτυχείς εξελίξεις σε ερωτικά και σε συνεργασίες, ενώ βιώνετε το καλό και γενναιόδωρο πρόσωπο των ανθρώπων. Όμορφες στιγμές με τον σύντροφο αλλά και με καλούς φίλους.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being