Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας" - Κατάληψη από το ΔΣ του Σωματείου εργαζομένων -Δεν άφησαν να συνεδριάσει το Υπηρεσιακό Συμβούλιο

Νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας" - Κ...

Σήμερα Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι

Σε κατάληψη του χώρου όπου συνεδρίαζε το Υπηρεσιακό συμβούλιο του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας» προχώρησε σήμερα Παρασκευή 23/6/2016 στις 12 το μεσημέρι, το Δ.Σ του Σωματείου εργαζομένων του νοσοκομείου «Ο Ιπποκράτης».

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του σωματείου, την κινητοποίηση αυτή την είχαν προαναγγείλει και με σχετική επιστολή του προς το νέο Διοικητή του Γ.Ν. Πατρών κ. Σερεμέτη.

Αποτέλεσμα της κατάληψης ήταν όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΔΣ των εργαζομένων, «να μην συνεδριάσει και πάλι το Υπηρεσιακό συμβούλιο, στη  νέα  του απόπειρα συνεδρίασης  του, χωρίς την διευθέτηση της παράνομης, κατά την τεκμηριωμένη άποψή μας, σύνθεσής του, βάσει της παρακάτω  σχετικής  επιστολή μας προς τον Διοικητή  του Νοσοκομείου».

Η επιστολή έχει ως εξής:

Κύριε Διοικητά

Στην πριν από λίγες ημέρες, συνάντησή μας, όπου αντί των αρχικών μας προθέσεων για ΚΑΤΑΛΗΨΗ του Γραφείου σας σε ένδειξη  διαμαρτυρίας για τα ζητήματα που είχαν προκύψει, έγινε ένας ουσιαστικός διάλογος εξηγήσεων

ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΤΕ

για την κίνηση των διαδικασιών ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗΣ της εκκρεμότητας  που υπάρχει με την παράνομη, κατά την  άποψή μας, σύνθεσής του Υπηρεσιακού Συμβουλίου.

Δυστυχώς όμως,

Παρά την προαναφερόμενη δέσμευσή σας, αντί της αναμενόμενης σχετικής απάντησής σας, βλέπουμε και πάλι πρόσκληση Συνεδρίασης του οργάνου.

Αυτή  η αφερεγγυότητα σας, είναι  ένας ακόμη επιπρόσθετος λόγος να μην επιτρέψουμε την συνεδρίαση αυτού του οργάνου, χωρίς την διευθέτηση της παράνομης σύνθεσής του, όπως σας το γνωστοποιήσαμε και στην προαναφερόμενη συνάντησή μας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις