Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πρόεδρος εργαζομένων Νοσοκομείου "Άγιος Ανδρέας": Βολές στο νέο διοικητή για παράνομη αντικατάσταση και καρατόμηση προισταμένων

Πρόεδρος εργαζομένων Νοσοκομείου "Ά...

Ο κ. Σερεμέτης κατηγορείται για επιπόλαιους και άστοχους σειρισμούς στα μεγάλα ζητήματα του νοσοκομείου

Συνεχίζεται η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στο νέο Διοικητή του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας», Θεόδωρο Σερεμέτη και τη διοίκηση του σωματείου εργαζομένων του νοσοκομείου «Ο Ιπποκράτης».

Ο πρόεδρος των εργαζομένων Κώστας Πετρόπουλος, με αφορμή τις δηλώσεις-απόψεις του Δκτή του Νοσοκομείου "Άγιος Ανδρέας", (όπως χαρακτηριστικά τονίζει ο κ. Πετρόπουλος, ο Διοικητής με περίσσεια θράσους τολμά να  υπεραμύνεται για τις παρανομίες και άστοχες ενέργειες και κινήσεις του), του ζητά να πει υπεύθυνα και σοβαρά τι από τα αναφερόμενα στην ανακοίνωση του σωματείου είναι ψέματα.

Ο κ. Πετρόπουλος υπογραμμίζει ότι "πρώτη φορά μας συμβαίνει Διοικητής:

- να αμφισβητεί τούς Νόμους που ψήφισε η ίδια η κυβέρνηση που τον διόρισε, επικαλούμενος αστειότητες, σε ότι αφορά τις παράνομες αντικαταστάσεις Προϊσταμένων.

- να μετακινεί δυνάμεις από κλάδο που δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες του Νοσοκομείου, σε άλλον κλάδο όπου υπάρχουν άλλες λύσεις. Αυτό ειλικρινά δεν θα το έπραττε κανένας σοβαρός και νοήμων Δκτής, εκτός κι αν είχε άλλους υπόγειους σκοπούς-στόχους και λόγους¨".

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση του ΔΣ του Σωματείου εργαζομένων του Νοσοκομείου «Ο Άγιος Ανδρέας»

Λαμβάνοντας υπ΄ όψιν μας την ΔΙΜΗΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ του ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ του Νοσοκομείου και κατ΄ επέκταση τον τρόπο Διοίκησής του, ευθαρσώς θα πούμε, μακάρι               να μην ισχύσει σε εμάς, αυτό που λέει ο λαός μας ότι «Η ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ από το ΠΡΩΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ»

ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ότι

Τους δύο αυτούς πρώτους μήνες που συμπληρώνονται σήμερα, έχουμε:

             Κατ΄ αρχήν ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΗ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΩΝ, λες και αυτό να ήταν το  ζητούμενο σ΄ αυτή την φάση για το Νοσοκομείο.

             ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΥΣΤΑΣΗ και ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ του ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, που προκλητικότατα συνεχίζει να υφίσταται.

             ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΝΑΛΗΨΗ από τον Διοικητή Δικαιοδοσιών-Αρμοδιοτήτων Προϊσταμένων k Διευθυντών, όπως  Προγράμματα Υπηρεσιών κλπ.

             ΠΑΡΑΝΟΜΗ ανάθεση ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ σε Εργαζόμενους, διαλύοντας έτσι νευραλγικούς τομείς με σοβαρές επιπτώσεις, όπως η Ασφάλεια.

             ΠΑΡΑΝΟΜΗ ανάθεση αρμοδιοτήτων σε αναρμόδιους k΄ μάλιστα ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΟΥΣ  ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ, σχετικά με την Σχολή, όπου από πλευράς Δκσης συμβαίνουν kάλλα πολλά.

             ΠΑΡΑΝΟΜΗ και συνάμα ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ  ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ και μάλιστα από τον κλάδο των Τραυματιοφορέων που λειτουργούν κάτω και από τα όρια Ασφαλείας, με ΑΚΑΛΥΠΤΕΣ ΒΑΡΔΙΕΣ.

             ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΥΣ κ ΑΣΤΟΧΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ στα μεγάλα ζητήματα του Νοσοκομείου όπως είναι το ΚΤΙΡΙΑΚΟ και η ΜΕΤΑΣΤΕΓΑΣΗ του.

             ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ και ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ για την ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ανάπτυξης του Νοσοκομείου, όπου χωρίς κανέναν επίσημο επαναπροσδιορισμό, προανήγγειλε τον ευσεβή ίσως πόθο της περαιτέρω ΣΕΙΡΙΚΝΩΣΗΣ του.

             ΣΟΒΑΡΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ με ΦΟΡΕΙΣ, όπως το Σωματείο, του οποίου τις ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ θεωρεί ΓΕΛΟΙΕΣ. ΓΕΛΟΙΕΣ δυστυχώς είναι οι  ΜΟΜΟΜΕΡΕΙΣ k ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ σας κύριε Διοικητά και ιδιαιτέρως η Λειτουργία της Διοίκησης ως ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ.

             ΑΠΡΕΠΗΣ και ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ απέναντι στους ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ξεχνώντας ότι και ο ίδιος μέχρι χθες ήταν ¨Συνάδελφος¨.

             ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ τόσο για την Χαριστική k΄ Αναποτελεσματική ΠΛΗΡΩΜΗ που του καταγγείλαμε, όσο k για τις ΚΛΟΠΕΣ και ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ  και το χειρότερο τις ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ καρεκλών κλπ.

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν πώς εάν σε ένα τέτοιο Νοσοκομείο που αντιμετωπίζει ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, συμβαίνουν όλα τα προαναφερόμενα, που δεν είναι και τα μόνα, ποια θα είναι η τύχη του αν αφήσουμε την κατάσταση ως έχει …

Διαβάστε ακόμα:

Πάτρα:Ολοκληρωμένο και λειτουργικό στο τέλος του 2016 το Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» - Επιστολή Κατσιφάρα για στελέχωση στον Υπουργό Υγείας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις