Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Τα παιδιά της "Μέριμνας" παρουσίασαν στο Πάνθεον το έργο «Εγώ είμαι η αγάπη! Εσύ;» -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Τα παιδιά της "Μέριμνας"...

Την Πέμπτη Μαΐου 2017

Με ιδιαίτερη επιτυχία, ανέβασε την περασμένη Πέμπτη 18 Μαΐου 2017, η θεατρική ομάδα του Θεραπευτικού Παιδαγωγικού Κέντρου ατόμων με Νοητική Υστέρηση «Η Μέριμνα», σε συνεργασία με το μουσικό σύνολο του Κέντρου, το έργο «Εγώ είμαι η αγάπη! Εσύ;», της συγγραφέως Άννας Δενδρινού, στη σκηνή του Θεάτρου Πάνθεον, στην Δημ. Γούναρη και Κανακάρη.

Την παράσταση παρακολούθησαν μαθητές από το Δημοτικό Σχολείο Χαλανδρίτσας, το Δημοτικό Σχολείο Ρίου, το Αρσάκειο Δημοτικό Σχολείο, το Στρούμπειο - 2ο Δημοτικό Σχολείο, το 6ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών, το 10ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών και το 25ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών.

Όπως ασναφέρει η σχετική ανακοίνωση, όλοι μας, και προ πάντων οι εκπαιδευόμενοι εκφράζουμε και δημόσια την συγκίνηση και τις από καρδιάς ευχαριστίες μας για την παρουσία τους σε αυτήν την σημαντική εκδήλωση των εκπαιδευομένων μας.

Ευχαριστούμε πολύ για τη προσφορά τους, το Θέατρο ΠΑΝΘΕΟΝ για την παραχώρηση του χώρου και τους Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την υγειονομική κάλυψη.

Ευχαριστούμε, τέλος την δημιουργό της παράστασης κα Άννα Δενδρινού, για την διάθεσή της και την αγάπη της προς τα παιδιά μας καθώς και όλο το Προσωπικό του Κέντρου που συνεργάστηκε, και πάνω από όλα ευχαριστούμε τα παιδιά μας, τους καλύτερους πρεσβευτές της δουλειάς του Κέντρου μας, για την χαρά που μας προσφέρουν.

*Πρόεδρος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Μέριμνας είναι η Γεωργία Κοκκίνου και γραμματέας ο Θεοφάνης Μαγιώνος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις