Αγορά

»

Ενημερωθείτε αναλυτικά στο 2610-223399 ή στο [email protected]!

17/06/2017 15:11

Παράλληλα με την ολοκλήρωση των μαθημάτων προετοιμασίας για τις προαγωγικές εξετάσεις Γυμνασίου, Λυκείου και τις  Πανελλαδικές εξετάσεις  της  Γ. Λυκείου, στο Φροντιστήριο Μ.Ε. "Επιλογή Γνώσης" έχουν ξεκινήσει και οι εγγραφές για τα μαθήματα καλοκαιρινής προετοιμασίας, καθώς και για τα χειμερινά τμήματα που θα λειτουργήσουν από το Σεπτέμβριο.

Μάλιστα, οι ρυθμοί των εγγραφών είναι ήδη αυξημένοι, καθώς είναι γνωστή η εμπιστοσύνη την οποία χρόνια τώρα απολαμβάνει η "Επιλογή Γνώσης" από γονείς και μαθητές της Πάτρας, με τα αποτελέσματα της δουλειάς που γίνεται στο φροντιστήριο κάθε χρόνο, να μιλούν από μόνα τους!

Σημειώνεται πως οι γονείς μπορούν να απευθύνονται στη γραμματεία του φροντιστηρίου καθημερινά από 3.30 έως και 9.30 μμ  για να κλείσουν ένα προσωπικό ραντεβού και να ενημερωθούν για τα προγράμματα σπουδών του φροντιστηρίου.

Παράλληλα, στη διάθεση των μαθητών βρίσκονται (απολύτως  δωρεάν) διαγνωστικά τεστ με τα οποία θα εντοπιστούν οι ικανότητες τους αλλά και οι όποιες  αδυναμίες τους. Έτσι, θα μπορεί να δημιουργηθεί ένα εξειδικευμένο σχέδιο κάλυψης των κενών τους είτε από το καλοκαίρι είτε από το Σεπτέμβριο.

Αξίζει επίσης να τονιστεί πως όσοι εγγράφονται το καλοκαίρι, για τα χειμερινά τμήματα θα έχουν έκπτωση 20%.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για αυτήν και τις υπόλοιπες προσφορές του φροντιστηρίου, στο 2610 223399 ή στο [email protected]!

Σχετικά άρθρα: