Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Σεμινάριο διακόσμησης από τον Μαρτίκ Μανικιάν...

Σεμινάριο διακόσμησης από τον Μαρτίκ Μανικιάν...

Στο θέματικο πάρκο Συνεβρού, Synest Area!

Αυτή τη Παρασκευή, το Σάββατο και τη Κυριακή το Area Synest ταξιδεύει στο δρόμο της διακόσμησης με τον interior designer, εμπνευστή και δημιουργό του θεματικού πάρκου Μαρτίκ Μανικιάν. Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο θα εξερευνήσουν την ιστορία της τέχνης και θα αναλύσουν τα στυλ διακόσμησης που τους συγκινούν μαζί με τον εισηγητή.

Το θεματικό πάρκο θέλει να σας προσκαλέσει στο πολιτιστικό καλοκαίρι του το οποίο κάθε Σάββατο και Κυριακή παράλληλα με τα σεμινάρια (ζωγραφικής, γευσιγνωσίας, οινολογίας-οινογνωσίας, art de la table) τα οποία θα ανακοινώνει κατά καιρούς, θα περιλαμβάνει μουσικές βραδιές σε ονειρεμένους χώρους, αφιερώματα στη λαογραφία και τη παράδοση και ημέρες πικ –νικ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία του θεματικού πάρκου, τα προγράμματα και τα κόστη των σεμιναρίων μπορείτε να επισκεφθείτε  την ιστοσελίδα www.areasynest.gr, να ακολουθήσετε τους λογαριασμούς Area Synest και Θεματικό πάρκο Συνεβρού στο faceboook καθώς και το λογαριασμό thematiko_parko_synevrou στο instagram. Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και στο 6980085090.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά