Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Εκποίηση κατασχεμένων αλιευτικών εργαλείων και συσκευών

Πάτρα: Εκποίηση κατασχεμένων αλιευτικών ...

Την Τρίτη 20 Ιουνίου

Εκποίηση κατασχεμένων αλιευτικών εργαλείων και συσκευών ανακοίνωσε το Λιμεναρχείο της Πάτρας. Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί  πλησίον του παλαιού κτιρίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πατρών την Τρίτη 20 Ιουνίου στις 10:00.

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η

ΘΕΜΑ: Εκποίηση κατασχεμένων αλιευτικών εργαλείων και συσκευών. Ο Κεντρικός Λιμενάρχης Πατρών α.α. έχοντας υπόψη:

i. Το άρθρο 11 του Ν.Δ. 420/24-1-70 (Α’ 27) όπως αυτό αντικαταστάθηκε και ισχύει.

ii. Την αριθ. 29/2017 απόφαση Υπηρεσίας μας, περί συγκρότησης επιτροπής εκποίησης κατασχεμένων αλιευτικών εργαλείων.

iii. Τις υπ’ αριθ. 43/2013, 95/2014, 11-19-25-26-27-28/2015, 34-35-36-39-43/2016, 06/2017 αποφάσεις επιβολής προστίμου.

iv. Το γεγονός ότι δεν έχει ασκηθεί προσφυγή κατά των ανωτέρω αποφάσεων Υπηρεσίας μας, ενώ έχει εκπνεύσει άπρακτη και η σχετική προθεσμία.

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι

1. Ότι σύμφωνα με το άρθρο 11 παρ. 3 περ. γγ εδάφιο γ’ του Π.Δ. 420/1970 «ΑΛΙΕΥΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ» εκτίθενται σε πρόχειρο πλειοδοτικό διαγωνισμό τα κατασχεθέντα αλιευτικά εργαλεία και οι συσκευές που αναφέρονται στον επισυναπτόμενο στο παρόν πίνακα «ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΩΝ ΑΛΙΕΥΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ».

2. Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί πλησίον του παλαιού κτηρίου του ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ (κτήριο Υπηρεσιών Λιμένα, είσοδος βορείου λιμένα από κάτω μέρος λεωφόρου Γούναρη) ημέρα Τρίτη 20 Ιουνίου 2017 και περί ώρα 10:00.

3. ΄Όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος στη δημοπρασία μπορούν να εξετάσουν από ώρα 09:30 μέχρι την ώρα έναρξης της διαδικασίας τα αλιευτικά εργαλεία και τις συσκευές που βρίσκονται εντός της αποθήκης του παλαιού κτηρίου του ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ.

4. Για τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό οι πλειοδότες αποδέχονται τους όρους της παρούσας διακήρυξης και ότι έχουν πλήρη γνώση του είδους, της ποιότητας και κατάστασης γενικά των αλιευτικών εργαλείων και συσκευών.

5. Σε περίπτωση μη ολοκλήρωσης της διαδικασίας για κάποια από τα αλιευτικά εργαλεία ή τις συσκευές, ο διαγωνισμός θα επαναληφθεί στον ίδιο τόπο στις 21 Ιουνίου 2017 ημέρα Τετάρτη και περί ώρα 10:00 και εφόσον πάλι υπάρξουν είδη που δεν εκποιηθούν ο διαγωνισμός θα επαναληφθεί στο ίδιο μέρος στις 22 Ιουνίου 2017 ημέρα Πέμπτη και περί ώρα 10:00.

6. Ο τελευταίος πλειοδότης στο όνομα του οποίου κατακυρώθηκε η δημοπρασία, είναι υποχρεωμένος να καταθέτει το αντίτιμο εκπλειστηριάσματος αλλιώς κηρύσσεται έκπτωτος. Επίσης, είναι υποχρεωμένος να παραλάβει και να αποκομίσει τα αγορασθέντα αλιευτικά εργαλεία – συσκευές αμέσως από τον τόπο φύλαξής τους.

7. Το Δημόσιο δεν ευθύνεται απέναντι στον τελευταίο πλειοδότη για την ποιότητα, την κατάσταση και οποιοδήποτε ελάττωμα των επλειστηριαζόμενων αλιευτικών εργαλείων και συσκευών.

Ο Κεντρικός Λιμενάρχης α.α.

Πλωτάρχης Λ.Σ. ΚΟΡΙΖΗΣ Κωνσταντίνος

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις