Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Workshop με τίτλο: «Η εξαιρετικά αποτελεσματική Γραμματέας»

Workshop με τίτλο: «Η εξαιρετικά αποτελε...

Διάρκειας 16 ωρών στις εγκαταστάσεις της ΕΕΔΕ

Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) διοργανώνει workshop με τίτλο «Η εξαιρετικά αποτελεσματική Γραμματέας», διάρκειας 16 ωρών στις εγκαταστάσεις της ΕΕΔΕ στην Πάτρα την Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017 & την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017.

Οι επιτυχημένες Γραμματείς και οι Personal Assistants θεωρούνται ένας εξαιρετικά πολύτιμος πόρος για τους προϊσταμένους τους με την αξία που προσθέτουν στους ίδιους και σε όλους τους γύρω τους.

Ενώ τα τυπικά προσόντα που απαιτούνται είναι βέβαια ζωτικής σημασίας για το ρόλο τους, υπάρχουν κάποια πολύ σημαντικά «soft skills» που μια σπουδαία Γραμματέας χρειάζεται να διαθέτει και στα οποία οι εργοδότες δίνουν μεγαλύτερη βαρύτητα. Τα «soft skills» αυτά είναι μια σειρά ικανοτήτων και δεξιοτήτων, ώστε η γραμματέας να γίνει πραγματικά πολύτιμη για την επιχείρηση όπου προσφέρει τις υπηρεσίες της.

Το εντατικό Workshop 2 ημερών, με εισηγήτρια την κ. Ντέμη Μωραΐτου, επικεντρώνεται στις κορυφαίες δεξιότητες που χρειάζεται να αποκτήσετε για να προσθέσετε πραγματική αξία στην εργασία σας. Απευθύνεται σε βασικούς τομείς επιδόσεων, όπως η βελτίωση της παραγωγικότητάς σας μέσω της αποτελεσματικότερης διαχείρισης καθηκόντων, η διαχείριση χρόνου, η ικανότητα αξιολόγησης προτεραιοτήτων, η εκμάθηση κατάλληλων εργαλείων επικοινωνίας, η αποτελεσματική διαχείριση του επαγγελματικού στρες, και η κατάλληλη συμπεριφορά στο γραφείο.

Το workshop θα πραγματοποιηθεί ως εξής:

Ημερομηνία

Ώρα

Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017

10:00 – 18:00

Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017

10:00 – 18:00

 

Το κόστος του προγράμματος μπορεί να καλυφθεί με το 0.24% της επιπλέον εργοδοτικής εισφοράς που καταβάλουν οι εταιρίες για την ενίσχυση των Προγραμμάτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΟΑΕΔ.

 

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τμήμα Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδας της ΕΕΔΕ, κ. Άντυ Γαρδίκη, τηλ. 2610 318 573, 2610 336 352, e-mail: [email protected] , www.eede.gr

 

Σχετικά με τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα της ΕΕΔΕ

Η ΕΕΔΕ, ένα από τα πέντε μεγαλύτερα Management Associations παγκοσμίως σε επίπεδο Μελών και Έργου, έχει εκπαιδεύσει, κατά τη διάρκεια των 55 χρόνων λειτουργίας της, περισσότερα από 500.000 στελέχη, έχει προσφέρει περισσότερες από 800.000 ώρες εκπαίδευσης μέσα από 17.500 εκπαιδευτικά προγράμματα και το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμά της πραγματοποιείται σε 27 πόλεις της χώρας και έχει περισσότερους από 4.500 αποφοίτους.

 

Η εκπαίδευση αποτελεί έναν από τους έξι βασικούς πυλώνες της ΕΕΔΕ και περιλαμβάνει μεταπτυχιακά προγράμματα, προγράμματα επαγγελματικής πιστοποίησης, προγράμματα ανωτάτων στελεχών, ανοικτά εκπαιδευτικά προγράμματα, ενδοεπιχειρησιακή εκπαίδευση και συνεχιζόμενη επαγγελματική κατάρτιση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά