Πολιτική

»

Σήμερα επισκέφθηκε τους εργαζόμενους του Τμήματος Αυτεπιστασίας του Δήμου και την συγκέντρωση των εργαζομένων στο Παμπελοποννησιακό

19/06/2017 14:20

Συνεχίζονται οι συσκέψεις στα Τοπικά Διαμερίσματα του Δήμου για την προετοιμασία της πορείας κατά της ανεργίας στη Γέφυρα στις 25 Ιουνίου. Σήμερα ο Κώστας Πελετίδης, επισκέφθηκε τους εργαζόμενους του Τμήματος Αυτεπιστασίας και του Τομέα του Ηλεκτοφωτισμού του Δήμου Πατρέων, ενώ στη συνέχεια παρέστη και μίλησε σε συγκέντρωση των εργαζομένων στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Η ανακοίνωση του Δήμου:

«Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της μεγάλης λαϊκής κινητοποίησης κατά της ανεργίας, την Κυριακή 25 Ιούνη και της πορείας αγώνα που θα ξεκινήσει από τις 8 το πρωί, από την πλατεία Γεωργίου και θα καταλήξει στην Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, συνεχίζονται οι προγραμματισμένες συγκεντρώσεις των εργαζομένων του Δήμου.

Σήμερα,, Δευτέρα 19 Ιούνη, ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, επισκέφθηκε τους εργαζόμενους του Τμήματος Αυτεπιστασίας και του Τομέα του Ηλεκτοφωτισμού του Δήμου Πατρέων και είχε συνάντηση μαζί τους, ενώ στη συνέχεια παρέστη και μίλησε σε συγκέντρωση των εργαζομένων στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Ο Δήμαρχος κάλεσε τους εργαζόμενους να συμμετέχουν μαζικά και να πρωταγωνιστήσουν μαζί με τον υπόλοιπο λαό και τη νεολαία της πόλης στη μεγάλη λαϊκή κινητοποίηση, γιατί, όπως τόνισε, ο αγώνας για σταθερή απασχόληση με πλήρη δικαιώματα αφορά «το σήμερα» και «το αύριο» των λαϊκών οικογενειών και της νεολαίας μας.»

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάτρα: Συνεχίζονται οι συσκέψεις στα Τοπικά Διαμερίσματα για την προετοιμασία της πορείας κατά της ανεργίας- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ