Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Άγονη η δημοπρασία για την καφετέρια στη Μαρίνα της Πάτρας – Υπήρξε ενδιαφέρον από επιχειρηματίες αλλά το ενοίκιο φάνηκε υψηλό

Άγονη η δημοπρασία για την καφετέρια στη...
Βγενόπουλος Φάνης

Νέος πλειστηριασμός στις 23 Ιουνίου

Σε νέο πλειστηριασμό για την ενοικίαση του καταστήματος στη Μαρίνα προχωρά ο Δήμος Πατρέων, καθώς η πρώτη διαδικασία υπήρξε άγονη. Όπως πληροφορήθηκε το thebest.gr, αν και αρκετοί επιχειρηματίες εκδήλωσαν ενδιαφέρον να «χτυπήσουν» το ακίνητο, εντούτοις κανείς δεν προσήλθε στη δημοπρασία που έγινε στις 25 Μαΐου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες, δυο εκ των οποίων είναι από την Αθήνα, θεώρησαν ότι το τίμημα του ενοικίου που ζητά ο Δήμος Πατρέων ύψους 4.500 ευρώ, είναι ακριβό.

Ωστόσο και στη νέα δημοπρασία, που όπως ανακοινώθηκε από τον Δήμο θα διεξαχθεί στις 23 Ιουνίου, η τιμή εκκίνησης παραμένει η ίδια.

Μένει να φανεί πλέον εάν στις 23 Ιουνίου 2017 ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00 π.μ θα προσέλθει στο Δημοτικό κτήριο επί της οδού Μαιζώνος 147 στην αίθουσα συνεδριάσεων του 3ου ορόφου, κάποιος από τους ενδιαφερόμενους να καταθέσει προσφορά για την ενοικίαση του καταστήματος, το οποίο παραμένει για χρόνια στα αζήτητα.

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις