Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ACHAIA TASTE

/

Ευχαριστίες Γρ. Αλεξόπουλου και Πλάτωνα Μαρλαφέκα για το «Achaia Fest – Οι θησαυροί της Αχαΐας»

Ευχαριστίες Γρ. Αλεξόπουλου και Πλάτωνα ...

Χιλιάδες οι επισκέπτες του Αχαϊκού Φεστιβάλ

Την ικανοποίησή τους για την επιτυχία του 1ου «Achaia Fest – Οι θησαυροί της Αχαΐας» εκφράζουν με δηλώσεις τους ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτωνας Μαρλαφέκας.

Το 1ο Μεγάλο Αχαϊκό Φεστιβάλ Προϊόντων, Επιχειρήσεων, Τουρισμού και Πολιτισμού, διεξήχθη στο Νότιο Πάρκο της Πάτρας από τις 15 έως και την Κυριακή 18 Ιουνίου, προσελκύοντας χιλιάδες επισκέπτες.

Όλη η... Πάτρα στο Νότιο Πάρκο - Ολοκληρώθηκε το 1ο Achaia Fest

Οι δηλώσεις έχουν ως εξής:

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ, Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας

«Αυλαία για το πρώτο και ομολογουμένως πολύ επιτυχημένο ACHAIA FEST, που προκάλεσε το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών και ανάδειξε τους «Θησαυρούς της Αχαΐας». Η περιοχή μας έχει να επιδείξει μια σειρά από μοναδικά τοπικά προϊόντα και σημεία προορισμού, η έκθεση που διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Επιμελητήριο Αχαΐας είναι από τους καλύτερους πρεσβευτές τους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσοι συνέβαλλαν στην επιτυχία του πρώτου ACHAIA FEST, τους εκθέτες, τους επισκέπτες που το αγκάλιασαν με ενθουσιασμό, τους φορείς, τα ΜΜΕ για την προβολή του.

Μαζί με τον κ. Μαρλαφέκα πρόεδρο του Επιμελητήριου Αχαΐας, εμπνευστή και συνδιοργανωτή της, ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά, για μια ακόμη πιο εντυπωσιακή διοργάνωση αξιοποιώντας τη φετινή εμπειρία, βασισμένοι στην αγάπη για τον τόπο μας».

ΠΛΑΤΩΝΑΣ ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Αχαΐας

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χιλιάδες επισκέπτες του 1ου Achaia Fest, που με την τόσο μεγάλη προσέλευσή τους μας δημιουργούν ευθύνες για ένα ακόμα καλύτερο Achaia Fest τις επόμενες χρονιές. Ο στόχος της δημιουργίας ενός νέου θεσμού για την Αχαΐα, επιτεύχθηκε με την τόσο μεγάλη συμμετοχή του κόσμου. Ιδιαίτερο «ευχαριστώ» στους φορείς, τους παραγωγούς και τις επιχειρήσεις που μας εμπιστεύτηκαν σε αυτό το πρώτο εγχείρημα. Ελπίζουμε του χρόνου να συμμετέχουν πολλοί περισσότεροι ώστε να αναδείξουμε ολόκληρο τον πλούτο της Αχαΐας.

Ευχαριστώ όλους όσοι βοήθησαν στην άρτια οργάνωση του 1ου Achaia Fest».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life