Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή η αγαπητή συμπολίτισσα Γιώτα Ηλιοπούλου, το γένος Βασιλοπούλου

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή η αγαπητή συμπολ...

Κηδεύτηκε το Σάββατο 17 Ιουνίου 2017 το πρωί στον ιερό ναό Παντανάσσης

Ιδιαίτερη λύπη προξένησε στην τοπική κοινωνία της Πάτρας, η δυσάρεστη είδηση του θανάτου της Γιώτας (χήρας) Βασιλείου Ηλιόπουλου, το γένος Βασιλοπούλου, στα 89 της χρόνια.

Η εκλιπούσα είχε γεννηθεί και μεγαλώσει στην Πάτρα και ήταν παντρεμένη με τον Βασίλειο Ηλιόπουλο, ο οποίος είχε ασχοληθεί ως έμπορος χονδρικής σε ρούχα και άλλα είδη. Η Γιώτα Ηλιοπούλου πάντοτε δραστήρια και κοινωνική βοηθούσε τον σύζυγο της στις εμπορικές του ασχολίες. Είχαν δημιουργήσει μία ωραία οικογένεια. Είχαν αποκτήσει δύο κόρες, την Τζένη συμβολαιογράφο στην Πάτρα και την Χριστίνα Ηλιοπούλου, η οποία εργάζεται μαζί με το σύζυγο της Κώστα Χριστόπουλο, στην Αθήνα, έχοντας δική τους εταιρεία διοργάνωσης μουσικών και θεατρικών εκδηλώσεων. Ο Κώστας Χριστόπουλος μάλιστα είναι χρόνια τώρα εκ των σταθερών συνεργατών της Χαρούλας Αλεξίου.

Η Γιώτα Ηλιοπούλου που είχε χάσει τον σύζυγο και σύντροφο της στη ζωή Βασίλη Ηλιόπουλο εδώ και περίπου οκτώ χρόνια, υπήρξε μία γυναίκα κοινωνική, εξαιρετικά αγαπητή που διακρινόταν για την ανθρωπιά, την αλληλεγγύη και τον ανθρωπισμό της. Με την οικογένεια της να κατάγεται από τα Ζαρουχλέικα (η αδελφή της Ευγενία Βασιλοπούλου ήταν γνωστή και διακεκριμένη παιδίατρος των Πατρών) η Γιώτα Ηλιοπούλου μεγάλωσε και έζησε στη συνέχεια στα Ψηλαλώνια.

Όπως συγκινημένη μας είπε η κόρη της Χριστίνα, που αποκαλούσε την αγαπημένη της μητέρα συνέχεια «Γιωτούλα», η Γιώτα Ηλιοπούλου ήταν η κλασική Πατρινή και μία γυναίκα καλοσυνάτη, δραστήρια, συντροφική και ευγενής.

Είχε τη χαρά να δει και δύο εγγόνια, την Μαρίλια και τον Δημοσθένη.

Φύλακας άγγελος της, τα τελευταία χρόνια που αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας, ήταν μία έμπιστη γυναίκα, η Τσίτσο Μπουχράτζε, η οποία και αναφέρεται τιμητικά στο αγγελτήριο της κηδείας της Γιώτας Ηλιοπούλου.

Η κηδεία της Γιώτας Ηλιοπούλου τελέστηκε το περασμένο Σάββατο 17 Ιουνίου 2017 στις 11.30 το πρωί στον ιερό ναό Παντανάσσης Πατρών και ακολούθησε η ταφή της, πλάι στον σύζυγο της, στο Β’ Δημοτικό Κοιμητήριο Πατρών, στη Λεύκα.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Στη φωτ. η Γιώτα Ηλιοπούλου στο κέντρο, με τα μαύρα, μαζί με τις Ζέτα Τερζή, Ιωάννα Βερροιοπούλου και Νίκη Μαρτάτου.

Στη φωτ. η Γιώτα Ηλιοπούλου στο κέντρο, ...

Στη φωτ. η Γιώτα Ηλιοπούλου στο κέντρο, με τα μαύρα, μαζί με τις Ζέτα Τερζή, Ιωάννα Βερροιοπούλου και Νίκη Μαρτάτου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις