Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Κυκλοφοριακό κομφούζιο στον δρόμο της Πλαζ - Απερίγραπτη η κατάσταση σύμφωνα με καταγγελία

Πάτρα: Κυκλοφοριακό κομφούζιο στον δρόμο...

Χαμός από διπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα ενώ το ρεύμα έως την Πλαζ να γίνεται ένα

Κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατεί τώρα που ξεκίνησε η καλοκαιρινή σαιζόν και τα μπάνια, τα σαββατοκύριακα στην Πλαζ της Πάτρας, στην Αγυιά. Σύμφωνα με καταγγελία αναγνώστη του thebest.gr, τα διπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα τις ώρες αιχμής και ιδίως τα σαββατοκύριακα στην Πλαζ σε συνδυασμό με τα αστικά λεωφορεία που επιτρέπεται να διασχίζουν τον μονής κυκλοφορίας δρόμο έως την Πλαζ προκειμένου να εξυπηρετούν τους λουόμενους, έχουν ως αποτέλεσμα να δημιουργείται μία απερίγραπτη κατάσταση.

Πιο συγκεκριμένα ο συμπολίτης καταγγέλλων τονίζει τα εξής:

Όλοι έχουν διπλοπαρκάρει στο ύψος του παλιού κολυμβητηρίου και το ρεύμα κυκλοφορίας προς την Πλαζ γίνεται ένα. Η τροχαία είναι μετά την οδό Κανελλοπούλου κοντά στην Αγ. Κωνσταντίνου και γράφει όσους βγαίνουν από την Πλαζ επειδή πλέον ο δρόμος έχει μονοδρομηθεί και επιτρέπει μόνο η είσοδος.

Το παρανοικό, όπως αναφέρει ο συμπολίτης, είναι ότι το λεωφορείο επιτρέπεται να πηγαίνει αντίθετα στο μονόδρομο και μαζί με τα διπλοπαρκαρισμένα οχήματα προξενείται πάλι μπολιτιάρισμα για όσους θέλουν να πάνε νόμιμα προς την Πλαζ.

Αντί λοιπόν η τροχαία να κάνει το αυτονόητο, δηλαδή να γράψει όσους διπλοπαρκάρουν και να καταστήσει το δρόμο μέχρι την Πλαζ και το εκεί κατάστημα εστίασης που λειτουργεί εκεί, διπλής κυκλοφορίας αφού ούτως ή άλλως τα λεωφορεία κινούνται αντίθετα στο μονόδρομο δημιουργώντας  πρόβλημα στην κίνηση, το μόνο που τελικά γίνεται είναι να συντηρείται το πρόβλημα παρουσία μάλιστα της Τροχαίας.

Καλό θα είναι πάντως μιας και η καλοκαιρινή σαιζόν μόλις ξεκίνησε και προβλέπεται εκατοντάδες κόσμου ιδίως τα σαββατοκύριακα να συρρέουν στην Πλαζ, να επιληφθεί του θέματος η Τροχαία βρίσκοντας μία λύση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις